A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

У РЖИЩІВСЬКОМУ ЦНАП ВИДАНО ПЕРШИЙ ПАСПОРТ ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ

З приємністю повідомляємо, що сьогодні вперше в Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ржищівської міської ради відбулося урочисте вручення паспорту громадянина України у вигляді ID –картки, який здійснила міський голова Крістіна Чорненька.

11:45:08 06.10.2022

У РЖИЩІВСЬКОМУ ЦНАП РОЗПОЧАТО ПРИЙОМ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ПАСПОРТА ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ У ФОРМІ ID-КАРТКИ ТА ДЛЯ ВИЇЗДУ ЗА КОРДОН

Відсьогодні у Центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ржищівської міської ради розпочато прийом документів для оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

09:57:32 16.09.2022

В РАМКАХ СПІВПРАЦІ ПІДПИСАНО МЕМОРАНДУМ З КИЇВСЬКИМ ОБЛАСНИМ ЦЕНТРОМ ЗАЙНЯТОСТІ

Між Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Ржищівської міської ради в особі начальника Світлани Попової та Київським обласним центром зайнятості в особі директора Ржищівської міської філії Київського обласного центру зайнятості Богдана Пащенка відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію.

09:56:48 16.09.2022

ПОНОВЛЕНО РОБОТУ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ РЕЧОВИХ ПРАВ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО

26 травня 2022 року поновлено роботу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Документи на реєстрацію права власності та інше речове право на об’єкт нерухомого майна можна подати до Ржищівського центру надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою: м.Ржищів, вул. Соборна, 15/2.

08:50:38 27.05.2022

З 21 квітня 2022 року в Центрі надання адміністративних послуг відновлено роботу Єдиного державного реєстру фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб.

В умовах воєнного часу з огляду на необхідність реалізовано можливість проведення найбільш нагальних реєстраційних дій, а саме реєстрація:

20:50:48 20.04.2022

З 11 КВІТНЯ 2022 РОКУ ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ РОЗПОЧИНАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВ ВІД ВЛАСНИКІВ ЖИТЛОВИХ ПРИМІЩЕНЬ НА ОТРИМАННЯ КОМПЕНСАЦІЙНИХ ВИПЛАТ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Порядок дій для власників жилого приміщення на отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг

08:58:59 08.04.2022

Триває процес підготовки щодо надання адміністративних послуг з оформлення паспортних документів

Адміністратори Центру надання адміністративних послуг розпочали стажування в Кагарлицькому відділі  Центрального міжрегіонального управління ДМС у м.Києві та Київській області. Спеціалісти міграційної служби розповіли про особливості роботи з прийняття заяв-анкет для внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру. Адміністратори практикували прийняття заяви  для оформлення  паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення 14-річного віку та особливості видачі виготовленого  паспорту заявнику. Зустріч була змістовною та конструктивною.

09:18:14 16.12.2021

ЦНАП: ВСТАНОВЛЕНО КАНАЛ ЗАХИЩЕНОГО ЗВ’ЯЗКУ

Триває підготовка для надання в ЦНАП Ржищівської МТГ послуг оформлення та видачі паспортних документів. В рамках цієї підготовки у ЦНАП має бути обладнано канал захищеного зв’язку. Далі експертна організація має видати висновок, на підставі якого видається атестат відповідності.

16:36:03 19.11.2021

ВСТАНОВЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ У ЦНАП

29 жовтня інженер з обладнання Олег Федоров розпочав роботу зі встановлення обладнання для оформлення та видачі водійських документів та реєстраціі транспортних засобів У ЦНАП Ржищівської МТГ.

10:22:57 29.10.2021

НОВИНИ ЦНАП: ДОСТАВЛЕНО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ВИДАЧІ ВОДІЙСЬКИХ ДОКУМЕНТІВ ТА РЕЄСТРАЦІЇ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ

Сьогодні ЦНАП Ржищівської МТГ отримав обладнання для видачі водійських документів та реєстрації транспортних засобів. Наступний етап: мають приїхати спеціалісти, які установлять це обладнання та необхідне програмне забезпечення.

13:05:19 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора