Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

СПЛАТА ВНЕСКІВ – ГАРАНТІЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ МАЙБУТНІХ ПЕНСІОНЕРІВ

Конституцією України забезпечено право громадянам на соціальний захист. Це право гарантується загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням за рахунок страхових внесків громадян, підприємств, установ і організацій.

13:53:19 05.06.2020

Нова можливість Веб-порталу Пенсійного фонду України – електронна трудова книжка

Веб-портал  Пенійного фонду - це зручний сервіс отримання інформації для кожного громадянина, не виходячи з дому. Проте останнім часом користувачі веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду все частіше звертаються із запитаннями з приводу можливості побачити дані про періоди роботи до 1998 року.

09:35:35 03.06.2020

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ РЖИЩІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРІТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

На позачерговому засіданні ВРУ 13 травня 2020 року було прийнято Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Цей закон підписано Президентом та опубліковано у ЗМІ 28.05.2020 року.

13:43:01 29.05.2020

Послуги Фонду дистанційно – це швидко, зручно та ефективно!

Кагарличани онлайн, тобто дистанційно, без особистого відвідування сервісних центрів, можуть вирішити питання, пов’язані з нарахуванням, виплатою пенсій, отриманням довідок, консультацій, роз’яснень.

11:59:36 22.05.2020

Виплата заробітної плати у «конвертах» позбавляє громадян соціального захисту

Фахівці Кагарлицького відділу обслуговування громадян вкотре нагадують, що працівник, який отримує заробітну плату в «конверті», виявляється повністю беззахисним перед роботодавцем. Усна домовленість жодним чином не фіксується юридично, роботодавець сплачує стільки, скільки вважає за потрібне і доти, поки вважає за потрібне. Тому, працівник не отримає відпускних; не отримає в повному обсязі оплату листка непрацездатності; повністю позбавляється  соціальних гарантій, пов’язаних зі скороченням штату, навчанням, народженням дитини. Найманий працівник не має жодних доказів на підтвердження дійсного розміру своєї заробітної плати та страхового стажу. Адже пенсію матиме тільки з офіційно нарахованої суми заробітної плати і неприємність даної ситуації громадянин відчує  більш гостро ближче до похилого віку.

14:12:42 14.05.2020

1939–1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей). Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. Та війна стала можливою через змову антигуманних режимів – нацистського і радянського, які ставили геополітичні інтереси вище прав і свобод людини. Крім того, слабкість, страх і нерішучість міжнародної спільноти заохочували агресорів до все більшого розмаху злочинів.

21:20:21 07.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора