A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

21 грудня 2023 року під головуванням міського голови Крістіни Чорненької відбулося чергове (21) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 14 членів виконкому. Під час засідання було розглянуто 47 проєктів рішень. Рішенням виконавчого комітету затверджено:

16:37 21.12.2023

Комітет проводить аналіз ефективності Закону України «Про ринок природного газу»: Просимо заповнити опитувальники

Комітет проводить аналіз ефективності Закону України «Про ринок природного газу»: Просимо заповнити опитувальники

З метою аналізу та дослідження ефективності, виконання та впливу норм Закону України «Про ринок природного газу» від 9 квітня 2015 року № 329-VIII на функціонування ринку природного газу, діяльність суб’єктів ринку природного газу та якість надання послуг з постачання природного газу споживачам, просимо відповідних споживачів заповнити опитувальники. Відповідаючи на цей запит, ви отримуєте можливість поділитися своїм досвідом, висловити свою експертну думку та допомогти Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг (далі-Комітет) краще з’ясувати, чи позначилися (і як саме) передбачені Законом заходи на ситуацію, яка склалася на сьогодні на ринку природного газу. 

16:30 21.12.2023

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВСЬКА ОВА ЗАПУСТИЛА ЧАТ-БОТ ІЗ ПОВНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО УКРИТТЯ ТА ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВСЬКА ОВА ЗАПУСТИЛА ЧАТ-БОТ ІЗ ПОВНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО УКРИТТЯ ТА ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ

Київська обласна військова адміністрація запустила в тг-месенджері чат-бот «Київщина безпечна». На одній платформі зібрані всі Пункти Незламності та укриття області. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

15:40 21.12.2023

Міністерство у справах ветеранів України провело Всеукраїнський відбір до національної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях  "United States Air Force Trials”

Міністерство у справах ветеранів України провело Всеукраїнський відбір до національної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях "United States Air Force Trials”

Змагання, що включали вісім видів адаптивного спорту, були організовані Мінветеранів, спільно з ГО "Ігри Інвіктус Україна", ГО "Повернись живим" та БО "Стратком Україна" і є частиною Єдиного календарного плану фізкультурно- оздоровчих, спортивних заходів та змагань України на 2023 рік.

13:41 20.12.2023

ІНВЕСТИЦІЙНІ ПРОЄКТИ, ЯКІ НЕ РОЗГЛЯНУЛА РЖИЩІВСЬКА МІСЬКА РАДА…

ІНВЕСТИЦІЙНІ ПРОЄКТИ, ЯКІ НЕ РОЗГЛЯНУЛА РЖИЩІВСЬКА МІСЬКА РАДА…

15 грудня, на черговій сесії було знято з розгляду ряд інвестиційних проектів, що були розроблені працівниками міськвиконкомому. Підтримали зняття з розгляду депутати: «ОПЗЖ» Глоба В., Нікітаєв О; «Слуга Народу» Ярошкевич А., Шорохов С; «ЄС», Кульбачний М., Богданець О., Ільєнко С.; «За Майбутне» Бойко В., Журило О, Малоока І., Довгополий В.; «Батьківщина» Подгорний М., Катеринич С.; «Україна Славетна» Шевчук А.; «Голос» Дідиченко В.

13:24 20.12.2023

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ЗАХОДУ "СІМ'Я"

ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ЗАХОДУ "СІМ'Я"

19 грудня, з метою перевірки контролю за умовами проживання, утримання та виховання дітей у сім’ях соціально незахищених категорій, працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Ржищівської міської ради Київської області спільно з фахівцем соціальної роботи Ржищівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), на території Кузьминецького старостинського округу та міста Ржищева проведено профілактичний захід (рейд) «Сім’я».

15:30 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора