A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Опитування молоді Ржищівської ОТГ

Друже, просимо тебе надати відповіді на прості, але важливі запитання, які допоможуть нашій громаді взяти участь у конкурсі на створення унікального Молодіжного Центру Ржищівської ОТГ! І, нарешті, для всіх нас з'явиться місце, де кожен зможе реалізовувати свої творчі ідеї!

14:49:22 25.01.2021

МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді

Мрієш про простір у своїй громаді, де молодь зможе реалізувати свій потенціал, генерувати та втілювати ідеї, знаходити однодумців, отримувати нові навички? Давай створимо його разом! В рамках 5-річної програми “Мріємо та діємо” запускається проєкт “МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді”. Його мета полягає у посиленні спроможності молодіжних просторів у громадах надавати якісні послуги для молоді та розбудовувати сприятливе середовище для розвитку громадського активізму, підвищення соціальної згуртованості, просування толерантності та інклюзивності у громадах.

14:17:50 15.01.2021

10 грудня - Всесвітній день футболу

Відділ молоді та спорту ,бажає вам  невичерпної любові до футболу усім причетним до цієї гри. Нехай витончена гра щоразу дарує виключно найкращі враження та змушує висловлювати щирі захоплення. Футболістам - успіху, тренерам - мудрості, функціонерам - наснаги. Разом підтримуймо український футбол.

07:00:39 09.12.2020

З 01 по 02 грудня 2020 року відбудеться IV Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць

Є в Україні така традиція! Раз на рік молодіжні працівники і працівниці збираються на форум, щоб познайомитись,обговорити, навчитись, обмінятись досвідом, постратегувати і спланувати!

09:52:05 25.11.2020

Спорт під час карантину: де можна бігати

Бігати можна, але лише одному, у парках та інших рекреаційних зонах не рекомендує це робити. В лісі, приміром бігати можна. “Чи можна бігати на стадіонах?”

13:50:27 18.11.2020

Спорт під час карантину

Карантин вніс чималі зміни в повсякденний спосіб життя. Він наклав на нас певні обмеження, у тому числі й на заняття спортом. Однак це не привід відмовитися від активностей. Допоможемо вам зорієнтуватися, як продовжувати займатися спортом,  не порушуючи українське законодавство. 

21:10:28 11.11.2020

ВІДДІЛ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН КОНКУРСАХ ДО ДНЯ СТУДЕНТА

Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Ця прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожний школяр, за всіх часів була і є символом молодості, веселощів і першої любові…

15:20:06 05.11.2020

«Вікі любить пам’ятки 2020» – завантажте фотографії, допоможіть Вікіпедії та змагайтеся за призи!

З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Мстою проекту е зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії – Цього року вже понад 20 країн світу заявили своє бажання провес їй конкурс.В Україні конкурс пройде вже дев’ятий рік поспіль. Конкурсний список складається з понад 89 тисяч пам’яток історико-культурної спадщини з усіх областей України, в тому числі Криму. За попередні роки понад 2700 учасників завантажили понад 280 тисяч світлин майже 35 тисяч об’єктів культурної спадщини – культових споруд, будинків, палаців. Проте більша частина культурної спадщини України все ще не має своїх світлин у Вікіпедії. Конкурс має на меті це виправити.

21:38:51 10.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора