Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ПАМ‘ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ….

Кожного року 26 квітня Україна й увесь світ згадує Чорнобильську катастрофу. Ось вже 36 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Час не загоїв чорнобильських ран, не стер у пам’яті важкі й трагічні події, імена мужніх людей, які виявили жертовність, високий патріотизм, і ціною власного життя й здоров’я зупинили ядерну катастрофу… Але Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи у пам’яті народній подвиг ліквідаторів.

14:42:03 26.04.2022

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

21 квітня 2022 року відбулося чергове (06) засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради, участь у якому взяли 17 членів виконкому. На порядку денному було розглянуто 13 питань основного порядку денного та 5 додаткових. Члени виконавчого комітету ухвалили рішення щодо виділення коштів з Програми підтримки заходів та робіт з територіальної оборони на території Ржищівської МТГ на 2022 – 2024 рр.. на загальну суму 35 500,00 грн, розглянули проекти, що стосувалися захисту прав дітей (надання дозволу на вчинення правочину з нерухомістю), надання матеріальної (фінансової) допомоги громадянам Ржищівської МТГ. Частина питань традиційно стосувалися містобудування, архітектури та житлово–комунального господарства (надання дозволу на зміну поштової адреси нерухомого майна, виготовлення будівельного паспорту, зміну нарахування орендної плати тощо). За результатами роботи виконавчого комітету один проєкт рішення було відправлено на доопрацювання, інші – схвалено.

14:37:38 25.04.2022

У ЗАСТОСУНКУ «ДІЯ» ЗАПУСТИЛИ КОМПЛЕКСНУ ПОСЛУГУ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ (ДОВІДКИ, ВИПЛАТИ ТОЩО)

Запустили комплексну послугу для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Люди, які змушені були покинути свій дім і переїхали в межах України через повномасштабне вторгнення рф, можуть оформити статус ВПО у Дії та отримати виплату від держави — для себе і своїх дітей.

10:16:01 20.04.2022

ДТЕК Київські регіональні електромережі відповідає на ТОП-10 питань про роботу в умовах воєнного стану

Із початку військових дій в Україні ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжує працювати 24/7, щоб у домівках мешканців області завжди було світло та комфорт. Як працюють клієнтські сервіси в умовах воєнного стану, що робити, якщо раптом зникло світло або є проблеми з напругою, – у компанії підготували відповіді на ТОП-10 найпопулярніших питань клієнтів та розповіли способи їх вирішення.

13:50:21 18.04.2022

ГУ Держпродспоживслужба інформує:  про особливості технології вирощування картоплі

 Картопля, без сумніву, є одним з основних продуктів харчування, так як її бульби містять крохмаль, цукор, білок, мінеральні солі. Їй  приділяється дуже велика увага як на столі, так і на городі. Виростити високий урожай картоплі без додаткового удобрення грунту практично неможливо. Найбільш ефективними добривами для картоплі є органічні, зокрема підстилковий напівперепрілий гній ВРХ, який включає всі необхідні макро- і мікроелементи для росту і розвитку рослин. Для бездефіцитного балансу гумусу на чорноземах потрібно вносити органічної маси не менше 10-12 т на 1 га ріллі, а на дерново-підзолистих супіщаних грунтах 15-18 т/га. Однією з форм насичення грунту органічною масою є використання сидеральних культур, а також післяжнивних решток зернових і технічних культур.

13:45:56 18.04.2022

Громадяни України можуть отримати електронну послугу замовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості»

Від сьогодні у МВС запрацював сервіс vytiah.mvs.gov.ua, за допомогою якого громадяни України можуть отримати електронну послугу замовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості»

10:18:23 18.04.2022

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області нагадує про правила пожежної безпеки під час святкування Великодніх свят!

Невдовзі на українців очікує свято Воскресіння Христового, або Великдень. Це одне з найважливіших християнських торжеств, яке пов’язано не тільки з Богослужінням та освяченням Великодніх страв, а й з масовим використанням відкритого вогню зокрема свічок і лампадок. Відтак, аби Великдень не залишився трагедією, Обухівське РУ звертається до громадян з проханням не забувати про правила пожежної безпеки під час прийдешнього свята.

18:30:42 14.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора