Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ДЕНЬ ПАМ‘ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ, ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Шановні жителі Ржищівськоі громади! Від імені Ржищівської міської ради та її виконавчого комітету, від себе особисто вітаю вас із Днем пам’яті та примирення і Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, 77-ю річницею якої ми відзначаємо цього року! Страшною трагедією для українців стала Друга світова війна, найбільш кривава і жорстока в історії людства. Українці та представники інших національностей, які проживали на нашій землі, зробили значний внесок у цю перемогу ціною надзвичайних втрат упродовж 1939-1945 років, і ми пам’ятаємо, що тоді агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації, це спільна перемога десятків країн і народів. Тому нині ми категорично проти намагань РФ привласнити перемогу над нацизмом!

10:08:53 08.05.2022

ГОЛОВА КОВА ОЛЕКСАНДР ПАВЛЮК ПРО СИТУАЦІЮ З ПАЛЬНИМ

Шановні мешканці Київщини! В Україні триває повномасштабна війна. Російські окупанти на території нашої Держави показали всю свою цинічність та підлість. Наразі загарбники продовжують знищувати нашу інфраструктуру. Це спричиняє труднощі із поставкою товарів. Зокрема і постачання пального.  

15:36:25 06.05.2022

Кагарлицький відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує: обережно! Гострі кишкові інфекції

Гострі кишкові інфекції – одні з найпоширеніших інфекційних захворювань, які можуть призвести до серйозних ускладнень, особливо у дітей.

08:44:06 05.05.2022

Енергетики просять сплачувати за розподіл електроенергії – без цього вони не зможуть виконувати аварійні роботи

Станом на квітень фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі повернули світло майже 75% всіх мешканців Київської області, що постраждали через бойові дії та окупацію. Компанія просить мешканців та підприємців Київщини сумлінно сплачувати за розподіл електроенергії.  Це допоможе закуповувати матеріали для ремонту мереж, заправляти автомобілі, щоб продовжувати повертати світло мешканцям області та підтримувати стабільну роботу електромереж області.

08:42:15 05.05.2022

Як вибрати якісну та здорову розсаду

   Купуючи розсаду, слід мати на увазі що культури, висаджені в холодний грунт, дуже довго відходять від стресу, не починають формувати молоді корінці, рослини довго приживаються, хворіють. Тому необхідно дочекатись поки грунт прогріється до рекомендованих температур.

14:24:16 03.05.2022

ПРО ДОТРИМАННЯ УМОВ ВОЄННОГО СТАНУ НА ПЕРІОД ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ

Відповідно до розпорядження начальника Київської обласної військової адміністрації від 22.04.2022 № 211 «Про перебування громадян у громадських місцях у період Великодніх свят та поминальних днів на час дії воєнного стану», закликаємо вас свідомо і відповідально поставитись до здійснення поминальних заходів, які традиційно відбуваються протягом післяпасхальних днів, та слідувати наступним рекомендаціям:

14:54:05 29.04.2022

Щодо дослідження безпечності питної води Держпродспоживслужбою

Центральна випробувальна державна лабораторія Держпродспоживслужби в Київській області та м. Києві проводить дослідження безпечності питної води (в тому числі водопровідної, води колодязів, бюветів, артезіанських свердловин) за радіологічними, біологічними та хімічними показниками.

08:52:15 29.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора