A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Національна платформа продовольчої безпеки

За понад два місяці роботи учасниками Національної платформи продовольчої безпеки стали вже більше 4,2 тисяч користувачів – місцевих громад, військових адміністрацій, виробничих підприємств та логістичних компаній.

21:46:44 06.06.2022

Держпраці запускає нову інформаційну кампанію "Україна працює!"

      Економіка України має працювати – для підтримки армії та наближення нашої перемоги. Щоб розширити консультаційну підтримку працівників та роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запускає нову інформаційну кампанію "Україна працює!".       З цією метою створено портал Держпраці – www.pratsia.in.ua, де Ви можете отримати відповіді на питання:

10:27:54 03.06.2022

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОПИТУВАННЯ

Від страшної дати початку повномасштабної агресії росії проти України минає 100 днів. Але наша боротьба триває. Україна чинить опір та прагне скорішої перемоги. Ми залучаємо підтримку всього цивілізованого світу, допомагаємо один одному, гуртуємось та працюємо. І незалежно від того, де саме перебувають тимчасово громадяни України, віримо у те, що Україна вправно рухається до перемоги над жорстоким та підступним ворогом.

16:58:33 02.06.2022

Вітання Ржищівського міського голови Крістіни Чорненької з нагоди закінчення навчального року

Дорогі учні та студенти! Шановні педагоги, батьки! Щиро вітаю всіх із закінченням навчального року! Цей навчальний рік був дуже особливим і незабутнім для всіх нас. Спочатку пандемія коронавірусу, а потім – жахіття війни позбавили наших дітей можливості нормально навчатись, спілкуватись з однолітками, здобувати нові знання. Нам спільно довелося долати такий освітній досвід, що з'явився в Україні і світі зовсім недавно, але вже встиг отримати своє місце в педагогічному середовищі - це навчання з використанням дистанційних технологій. Він показав багато чого, але головний меседж: вчителі, учні і їх батьки є справжніми партнерами у такому важливому процесі – процесі навчання.

16:21:39 31.05.2022

Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує

   Якість зерна – це сукупність біологічних, фізико-хімічних, технологічних, споживчих  характеристик зерна, які визначають придатність його до вживання за призначенням. Контроль якості зерна — складний процес, який містить сукупність різних факторів. Проте це дуже важливий етап, оскільки він дає змогу зробити українське зерно конкурентоспроможним на світовому ринку. Підприємство, що дотримується міжнародних стандартів якості, відкриває для себе чимало нових можливостей для експорту, що дуже важливо в період воєнного стану.    Оцінка якості здійснюється за результатами аналізу показників основного зерна і зернової маси. Одними з основних  показників  якості зерна є: зараженість шкідниками, засміченість, вологість, натура, свіжість, вирівняність зерна.

16:17:35 31.05.2022

Мінрегіон розпочинає щорічний Всеукраїнський конкурс журналістських робіт

Мінрегіон розпочинає Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Конкурс проводиться вже шостий рік поспіль за підтримки Ради Європи та ГО «Інтерньюз-Україна».

11:03:19 27.05.2022

Конкурс грантів Міжнародної організації з міграції для мікропідприємств та самозайнятих осіб

З метою підтримки діяльності мікро-, малих та середніх підприємств, що постраждали від збройної агресії з боку російської федерації та інформаційної підтримки підприємницької діяльності представників малого та середнього підприємництва інформуємо, що Міжнародна організація з міграції (МОМ) - Агентство ООН з питань міграції в межах проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», що фінансується Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Німецький банк розвитку (KfW), оголошує конкурс грантів для підтримки мікропідприємств та самозайнятих осіб у Львівській, Закарпатській, Київській (окрім м. Київ), Чернігівській та Сумській областях.

14:28:13 26.05.2022

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: В ТЕРЦЕНТРІ ВІДНОВЛЕНО БЕЗКОШТОВНІ ПОСЛУГИ ПЕРУКАРЯ ДЛЯ ПЕНСИОНЕРІВ РЖИЩІВСЬКОЇ МТГ

Ржищівський міський територіальний центр соціального обслуговування запрошує людей поважного віку Ржищівської громади на безкоштовні перукарські послуги.

09:54:43 26.05.2022

Олексій Кулеба призначений головою Київської обласної державної адміністрації, відповідний Указ підписав Президент України.

Відсьогодні Олексій Кулеба призначений головою Київської обласної державної адміністрації, відповідний Указ підписав Президент України. Водночас Указом Президента звільнено з посади голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Павлюка, який був призначений на цю посаду 15 березня.

18:19:50 21.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора