Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

«Стоп фальсифікат»: 16 марок вершкового масла, які не можна їсти.

     В Україні провели масштабний моніторинг масла солодко вершкового. Усього було відібрали 231 пачку вершкового масла на перевірку. 144 пачок відправили до двох лабораторій на дослідження (Центральної випробувальної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та Державного підприємства "Укрметртестстандарт"). Ще 77 залишились у експертів, як контрольний/арбітражний зразок.

09:00:41 13.02.2020

Субсидія без порушень

Житлова субсидія дає змогу найменш захищеним категоріям громадян користуватися житлово-комунальними послугами. Таку підтримку держава забезпечує коштами платників податків, тому отримувачам слід відповідально надавати відомості про себе. Щоб уникнути порушень, які можуть спричинити припинення субсидії та застосування санкцій, дотримуйтесь таких порад:                              

16:31:16 06.02.2020

До уваги роботодавців! Праця найманих працівників повинна бути легалізованою!

З метою проведення упереджувальної роботи, спрямованої на запобігання фактам незадекларованої праці, відповідно до доручення Прем’єр-міністра України О. Гончарука від 22.01.2020 року № 2313/0/1-20 «Про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами»,   головним спеціалістом з питань оплати праці, трудових відносин – інспектором праці управління соціального захисту населення Ржищівської міської ради в період з 23 по 31 січня 2020 року проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота серед суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування. Під час здійснення заходу роботодавцям та найманим особам розповідали про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, про переваги легальної зайнятості та правові наслідки у разі виявлення незадекларованої праці.

10:14:18 04.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора