Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Зустрічаймо весну у дружнім колі!

Запрошуємо всіх - гостей та мешканців Ржищівської ОТГ- поринути в атмосферу справжніх українських звичаїв та автентичного колориту і відсвяткувати разом традиційну українську Масляну, відвідавши фольклорно-етнографічне свято Колодія у Ржищеві!

10:12:28 27.02.2020

Коронавірус. Що про нього треба знати та як уберегтися???

Коронавірус — це гостре вірусне захворювання, що характеризується переважним ураженням дихальної системи та шлунково-кишкового тракту. Коронавірус є зоонозною інфекцією, тобто може передаватися людям від тварин.

09:28:32 27.02.2020

В Україні на 25 лютого 2020 року не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19

З 20-ї години 24 лютого у всіх людей, хто приїжджатиме з країн, де зареєстровані випадки захворювання COVID-19, перевірятимуть рівень температури тіла. Температурний скрінінг також буде проводитися для всіх пасажирів у основних аеропортах України та для подорожуючих через пункт пропуску “Тиса” на Закарпатті. Згодом такий самий режим працюватиме і на решті прикордонних пунктів.

16:02:55 25.02.2020

Розпочалося внесення відомостей про агровиробників у Державний аграрний реєстр

Шановні аграрії! 5 лютого розпочалося внесення відомостей про агровиробників у Державний аграрний реєстр. У Київській області представники департаменту агропромислового розвитку Київської облдержадміністрації розпочали мобільні виїзди для допомоги в реєстрації агровиробників.

15:08:39 25.02.2020

Легалізація робочих місць та заробітної плати – соціальна захищеність кожного працюючого громадянина

Питання виплати офіційної заробітної плати та офіційного працевлаштування дуже актуальна тема у нашому суспільстві. На даний час виплати заробітної плати в «конверті» та нелегальна робота, нажаль, стали нормою життя наших громадян та роботодавців.

14:13:47 24.02.2020

Роз'яснення для операторів ринку харчових продуктів щодо видачі експлуатаційних дозволів

На чисельні звернення суб’єктів господарювання стосовно надання роз’яснення щодо отримання експлуатаційних дозволів, Кагарлицьке районне упраління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє наступне.

13:53:05 24.02.2020

Міністерство соціальної політики України інформує

Відповідно до Порядку у 2020 році за принципом «гроші ходять за людиною» можуть бути забезпечені заходами з реабілітації діти з інвалідністю не лише внаслідок дитячого церебрального паралічу, а також з іншими захворюваннями.    Перелік закладів охорони здоров’я, реабілітаційних установ формується Фондом соціального захисту інвалідів (далі – Фонд) згідно із заявницьким принципом та оприлюднюється на офіційних веб-сайтах Мінсоцполітики, Фонду, місцевих та регіональних органів для можливості ознайомлення законних представників дітей з переліком цих установ та обрання із зазначеного переліку закладу, до якого вони можуть звернутися з питань забезпечення дитини з інвалідністю реабілітаційними заходами.   Методичні рекомендації щодо формування Фондом переліку закладів охорони здоров’я, реабілітаційних установ, які здійснюють заходи із реабілітації дітей з інвалідністю розміщені на веб-сайті Мінсоцполітики        ( www.msp.gov.ua ) у розділі “Інвалідність» - «Реабілітація дітей з інвалідністю».   За додатковою інформацією звертатися до УСЗН Рєжищівської міської ради за тел. 0457321440    

08:33:55 18.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора