A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Пенсійний фонд України інформує

Роботодавцю на замітку

            Нагадуємо страхувальникам Кагарлицького району та Ржищівської ОТГ, що на  вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України  https://portal.pfu.gov.ua  функціонує кабінет роботодавця, в якому доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав працівників, сплати єдиного соціального внеску та є можливість отримати довідку про трудовий і страховий стаж працівників.

08:45:42 21.08.2020

УРЯД ВСТАНОВИВ АДРЕСНУ ДОПОМОГУ ДО ПЕНСІЙ РОДИНАМ ЗАГИБЛИХ (ПОМЕРЛИХ) ПІД ЧАС УЧАСТІ В АТО/ООС

З 1 серпня 2020 року 461 утриманцю (по Київській області) з числа членів сімей осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та загинули (померли) внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, буде призначено адресну допомогу до пенсійної виплати.

22:54:09 16.08.2020

Освітянам Ржищева про автоматичне призначення пенсії

6 серпня 2020 року начальник Кагарлицького відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Світлана Трохименко провела зустріч у трудовому колективі Відділу освіти ВК Ржищівської міської ради. Основною темою зустрічі було питання автоматичного призначення пенсії.

21:33:59 10.08.2020

Автоматичне призначення пенсії –покрокова інструкція

Автоматичне призначення пенсії – сервіс порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою якого пенсія призначається автоматично при досягненні пенсійного віку без необхідності звернення до органів Пенсійного фонду. Сервіс дозволяє надати всю необхідну для призначення пенсії інформацію завчасно та провести перевірку наявних у Пенсійному фонді даних.

14:44:30 24.07.2020

Автоматичне призначення пенсій

Пенсійним фондом України у червні 2020 року розпочато впровадження нової системи «Автоматичне призначення пенсій». Особливістю новації є те, що особам, які скористуються нею, пенсію буде призначено без особистого звернення до територіального органу Пенсійного фонду на підставі поданих документів через портал електронних послуг (https://portal.pfu.gov.ua). В особистому кабінеті застрахованої особи на порталі оновлено блок Комунікації з ПФУ та додано можливість подання «Анкети-заяви для автопризначення пенсії». При переході на зазначену вкладку надається доступна інструкція по заповненню анкети-заяви.

13:26:22 15.07.2020

Верифікація даних. Про що потрібно повідомляти Пенсійний фонд

Фахівцями ПФУ постійно  проводиться верифікація особистих даних отримувачів пенсій, які містяться в електронних пенсійних справах. Простіше кажучи, верифікація – це порівняння інформації, отриманої від пенсіонерів та даними усіх можливих інформаційних систем, реєстрів, баз даних.  Підставою проведення такої перевірки є Закон України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування ”, а саме стаття 16, відповідно до якої застрахована особа зобов’язана повідомляти органи Пенсійного фонду протягом 10-ти днів з моменту виникнення наступних обставин:

14:43:11 10.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора