A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Пенсійний фонд України інформує

До уваги роботодавців

Вкотре нагадуємо страхувальникам Кагарличчини та Ржищівської ОТГ, що на  вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України  https://portal.pfu.gov.ua  функціонує кабінет роботодавця, в якому доступна інформація щодо забезпечення соціальних прав працівників, сплати єдиного соціального внеску та є можливість отримати довідку про трудовий і страховий стаж працівників.  Також в кабінеті роботодавця доступні:

11:49:18 20.11.2020

Надаємо послуги дистанційно

Під час епідемії коронавірусу працівники Пенсійного фонду постійно закликають громадян користуватись дистанційно послугами Пенсійного фонду.   На сторінках веб-ресурсів ми повідомляємо про можливості веб-порталу ПФУ, електронні послуги фонду : «Пенсійний калькулятор», «Електронна трудова книжка», «Автоматичне призначення пенсії», мобільний застосунок «Пенсійний фонд»; нагадуємо про можливість отримати будь-яку консультацію за допомогою дзвінка на гарячу телефонну лінію (04573) 6-12-65.

11:12:51 13.11.2020

Пресреліз до постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”

11 листопада Кабінет Міністрів України під час засідання прийняв постанову “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” щодо використання безготівкових розрахунків.

11:08:13 13.11.2020

Пресреліз про запровадження експериментального проекту з реалізації функціоналів першої черги Єдиної інформаційної системи соціальної сфери

11 листопада на засіданні Кабінету Міністрів України прийнято постанову “Про запровадження експериментального проекту з реалізації функціоналів першої черги Єдиної інформаційної системи соціальної сфери”.

11:05:35 13.11.2020

Дистанційні послуги Пенсійного фонду України.

Під час епідемії коронавірусу працівники Пенсійного фонду продовжують працювати щоденно у штатному режимі. Ми постійно закликаємо громадян користуватись дистанційно послугами Пенсійного фонду. Так, на сторінках веб-ресурсів ми повідомляємо про можливості веб-порталу ПФУ, електронні послуги фонду : «Пенсійний калькулятор», «Електронна трудова книжка», «Автоматичне призначення пенсії», мобільний застосунок «Пенсійний фонд»; нагадуємо про можливість отримати будь-яку консультацію за допомогою дзвінка на гарячу телефонну лінію (04573) 6-12-65.

10:30:17 30.10.2020

До уваги працюючих пенсіонерів!

Доволі часто пенсія працюючого і непрацюючого пенсіонера є різною, тому що працевлаштування пенсіонера або здійснення ним підприємницької діяльності впливає на його право на доплати, надбавки, підвищення, а також перерахунки пенсії в разі зміни прожиткового мінімуму.   Наприклад, пенсійна виплата може зменшитись, оскільки в разі працевлаштування не виплачується надбавка пенсіонерам, які мають на своєму утриманні дітей до 18 років. Також працюючому пенсіонеру не перераховується мінімальний розмір пенсії за віком, доплата за понаднормовий стаж, які залежать від прожиткового мінімуму, тощо.

09:58:39 23.10.2020

Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України презентує Пенсійний калькулятор

На наших очах відбувається “перезавантаження” реалій життя і електронні сервіси поступово стають найефективнішим способом отримання послуг. Пенсійний фонд України намагається не відставати у цьому сенсі від причетних до галузі обслуговування колег, тому недарма за відгуками представників громадськості та масмедіа позиціонується як одна з найвідкритіших установ, що працює з людьми.

09:56:51 23.10.2020

До уваги осіб, які звертаються до Головного управління ПФУ у Київській області за поверненням сплаченого збору при купівлі нерухомого майна

Для повернення збору з операцій купівлі нерухомого майна, як такого, що придбане вперше, мають бути подані документи, передбачені пунктом 152 постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 1998 р. № 1740 «Про затвердження Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій» зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 № 866, а саме:

13:10:17 13.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора