A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Пенсійний фонд України інформує

1 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНІВ

У всьому світі  щорічно відзначається міжнародний день людей похилого віку, а в Україні ­­­– ще й День ветерана. Це добре, світле і  дуже актуальне свято, тому що воно ще раз привертає увагу до численних проблем літніх людей, що існують у сучасному суспільстві. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

13:23:30 01.10.2020

Про новий сервіс Фонду – автоматичне призначення пенсії.

28 вересня 2020 року головний спеціаліст Кагарлицького відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Олена Кокодей та головний спеціаліст відділу адміністрування інформаційних систем та захисту інформації Тетяна Гриценко відвідали ВК Ржищівської міської ради, Ржищівський індустріально-педагогічний технікум та Ржищівський будівельний технікум. Основною темою зустрічей було питання автоматичного призначення пенсії.

16:15:13 28.09.2020

Електронні послуги Пенсійного фонду України

 «Пенсійний калькулятор» - електронний сервіс від Пенсійного фонду України, який дозволяє самостійно розрахувати розмір майбутньої пенсії. Орієнтований на тих, хто ще не є пенсіонером.

09:31:39 24.09.2020

Засідання комісії з питань погашення заборгованості  у Кагарлицькій РДА

17 вересня 2020 року заступник начальника Кагарлицького відділу обслуговування громадян  ГУ ПФУ у Київській області Віта Заїка взяла участь у засіданні тимчасової комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат при Кагарлицькій РДА

10:01:01 18.09.2020

У Ржищівській ОТГ обговорені питання погашення заборгованості та легалізації заробітної плати

15 вересня 2020 року заступник начальника Кагарлицького відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Віта Заїка взяла участь у нараді щодо розгляду питань погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску та засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат  у Ржищівській ОТГ, під час яких фахівець фонду наголосила, що погашення заборгованості зі сплати ЄСВ є одним із пріоритетних завдань сьогодення, адже від своєчасності та повноти  наповнення бюджету залежить і своєчасність фінансування пенсій, тому необхідно вжити всі заходи до боржників для погашення заборгованості.

09:58:03 18.09.2020

Кадровикам про автоматичне призначення пенсії

4 та 8 вересня 2020 року начальник Кагарлицького відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ у Київській області Світлана Трохименко провела зустріч в рамках проекту «Школа майбутнього пенсіонера» зі спеціалістами кадрової служби УСЗН Ржищівської МР, Відділу освіти ВК Ржищівської МР та Ржищівського гуманітарного фахового коледжу. Основною темою зустрічей було питання автоматичного призначення пенсії.

09:32:42 10.09.2020

Збільшення розміру мінімальної заробітної плати з 1 вересня 2020 року та перерахунок пенсії окремим категоріям громадян.

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України № 822-ІХ “Про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2020 рік”, який Верховна Рада України ухвалила на позачерговій сесії 25 серпня 2020 року, згідно з яким з 1 вересня збільшено мінімальну заробітну плату з 4 723 до 5 000 гривень. Така зміна є підставою для збільшення мінімального розміру пенсії за віком для непрацюючих пенсіонерів, які досягли віку 65 років та мають страховий стаж 35 років чоловіки та 30 років жінки.

13:16:58 03.09.2020

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ КИЇВЩИНИ!

Виплати заробітної плати «у конвертах» стали однією із складових тіньової економіки. Від несплати податків та внесків країна щороку втрачає мільярди гривень доходів до державного і місцевих бюджетів та Пенсійного фонду України, а працівники залишаються без відповідного соціального захисту та належного пенсійного забезпечення.

10:38:12 27.08.2020

З метою підвищення якості та оперативності обслуговування громадян Пенсійний фонд України запровадив широкий спектр електронних послуг.

Основою новітніх змін став модернізований Реєстр застрахованих осіб. На кожну застраховану особу (працівника, пенсіонера, отримувача соціальних допомог тощо) заведена персональна облікова картка, в якій накопичується інформація про заробітну плату, різні соціальні виплати, з яких сплачено страхові внески, страховий стаж, розмір пенсії тощо. Доступ до персональної облікової картки можна отримати через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України: http://portal.pfu.gov.ua

11:28:32 25.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора