A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Пенсійний фонд України інформує

Президент України підписав Закон про ведення обліку трудової діяльності працівника в електронній формі

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України від 5 лютого 2021 року № 1217-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”. 

16:09:30 15.03.2021

“Пенсійний калькулятор” – зручний електронний сервіс.

А ви вже скористалися сервісом “Пенсійний калькулятор”? Фахівці ПФУ  розробили зручний і зрозумілий електронний сервіс, який дозволяє розрахувати розмір майбутньої пенсії. Cтраховий стаж та заробітна плата обчислюються на основі даних, що містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

09:31:55 09.03.2021

Електронна трудова книжка – зручний та доступний сервіс від Пенсійного фонду України.

Сервіс дозволяє подавати через вебпортал електронних послуг Фонду (portal.pfu.gov.ua) підписані кваліфікованим електронним підписом скановані копії паперових трудових книжок, інших документів, які підтверджують трудову діяльність працівника.

09:48:01 25.02.2021

Проведення індексації пенсій

22 лютого на засіданні Кабінету Міністрів України схвалено постанову № 127 “Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році ”, яка передбачає проведення індексації пенсій з 1 березня.

09:47:55 25.02.2021

Зустріч в рамках проекту «Школа майбутнього пенсіонера»

Вже стало доброю та необхідною традицією у Пенсійному фонді проводити заняття «Школи майбутнього пенсіонера» для громадян передпенсійного віку, бухгалтерів чи кадровиків підприємств, установ та організацій, на яких працівники управління роз’яснюють,  як підготуватись до виходу на пенсію, навести лад у документах та вчасно їх зібрати. Також спеціалісти Фонду інформують про умови призначення пенсій та здійснюють правову оцінку наявним документам, щоб завчасно виявити та усунути недоліки.

13:40:55 12.02.2021

ПРО АВТОМАТИЧНЕ ПРИЗНАЧЕННЯ ПЕНСІЇ

Послугу автоматичного призначення пенсії за віком Пенсійний фонд України впровадив з 1 липня 2020  року. Сервіс дозволяє надати всю необхідну для призначення пенсії інформацію завчасно та провести перевірку наявних у Пенсійному фонді даних. Послуга надається засобами вебпорталу з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Користувач, який не є пенсіонером та який авторизувався на вебпорталі Фонду за допомогою КЕП:

10:56:47 29.01.2021

Порядок надання скан-копій трудових книжок роботодавцями.

Усю процедуру можна розділити на 4 кроки. Крок 1. Увійдіть на вебпортал Пенсійного фонду України та у правому верхньому куті натисніть кнопку «Вхід». Оберіть спосіб входу. Роботодавці, як юридичні особи, так і ФОПи, обирають «Юридична особа». Із списку АЦСК оберіть свого надавача послуг Кваліфікованого електронного підпису, укажіть шлях до ключа та введіть пароль до нього. Натисніть кнопку «Увійти з ЕЦП».

10:55:36 29.01.2021

Дистанційні послуги за допомогою онлайн сервісів Пенсійного Фонду

Відділ обслуговування громадян №10 (сервісний центр) ГУ ПФУ у Київській області нагадує жителям Кагарлицької та Ржищівської ОТГ про дистанційні послуги ПФУ. Однією з таких послуг є веб-портал Пенсійного фонду. Зареєструвавшись  на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України Ви матимете можливість:

15:26:26 22.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора