Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Повідомлення...

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування об’єкту торгівлі ( магазину промислових товарів) по вул. Тараса Шевченка в

1. З метою врахування громадських інтересів  відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» проводиться  громадське обговорювання під час розробки містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування об’єкту  торгівлі ( магазину промислових товарів) по вул. Тараса Шевченка  в м. Ржищів, Київської області»

14:14:58 30.10.2020

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості  до містобудівної документації

 «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  по провул. Молодіжний в м. Ржищів, Київської області"

16:48:07 08.09.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості   до містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Ярмаркова в м. Ржищів, Київської області»

  1. З метою врахування громадських інтересів  відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» проводиться  громадське обговорювання під час розробки містобудівної документації «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Ярмаркова  в м. Ржищів, Київської області»

13:56:24 05.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора