A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Київська обласна служба зайнятості інформує

Грант на створення або розвиток власної справи

З квітня минулого року діє  програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей»,  яка  реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць.

11:18:30 07.02.2024

 У Ржищівській громаді стартує набір в проєкт "Стійкість: Відновлення психосоціального благополуччя". Участь - безкоштовна

Хто може взяти участь у проєкті?  Особи, які постраждали від війни, ВПО, сім'ї військовослужбовців, особи з інвалідністю, особи, які постраждали від насильства та випускниці проєкту Крила

13:08:32 15.01.2024

Збільшено компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО

Внесено зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (постанова КМУ від 27 грудня 2023 року № 1390 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення”).

09:34:34 11.01.2024

Роботодавці можуть отримати компенсацію за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю

 Відповідний механізм передбачений урядовою програмою. З 1 січня 2024 року вступили в силу нові норми компенсації за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю І та ІІ груп:

14:36:58 08.01.2024

Київська обласна служба зайнятості інформує

Упродовж минулого року служба зайнятості Київщини вдосконалювала свою роботу для того, щоб наші послуги були ще більш зручними та доступними. Ми створювали нові онлайн сервіси, поліпшували моделі обслуговування клієнтів, долучалися до реалізації низки урядових ініціатив, направлених на підтримку безробітних та роботодавців. Мешканці Київщини скористались інформаційно-консультаційними, профорієнтаційними послугами, послугами з профнавчання, консультаційними послугами щодо відкриття або розвитку власної справи тощо. Тож, не зважаючи на складний період воєнного часу, служба зайнятості працює задля наближення нашої перемоги. .

09:12:13 05.01.2024

Потрібні працівники – звертайтесь у службу зайнятості Київщини

Якісний підбір та підготовка персоналу – найбільш важлива складова успіху в діяльності будь-якого підприємства, яка дає змогу реалізувати найсміливіші плани та проєкти. Якщо Вам на постійну чи тимчасову роботу потрібні працівники, які відповідали б необхідним професійним вимогам – зверніться у місцевий підрозділ Київського обласного центру зайнятості!

14:18:54 11.12.2023

Служба зайнятості - людям з інвалідністю

Соціальна адаптація та працевлаштування людей з інвалідністю, надання якісних соціальних послуг таким громадянам - пріоритетні напрями роботи Державної служби зайнятості.

09:39:28 30.11.2023

Удосконалено порядок надання грантів за програмою «Власна справа»

Кабінетом Міністрів України внесені зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу . Нововведення розширюють можливості для використання грантових коштів, зменшують кількість документів, які необхідно надати банку для підтвердження витрат. До того ж скасовуються граничні суми надання грантів протягом одного періоду подання заяв, уточнюється низка положень для підприємців-ветеранів, для яких спрощується отримання та використання грантових коштів.

09:04:16 20.11.2023

Як шукати роботу?

Пошук роботи – це теж робота. Одне з основних правил, які варто пам’ятати розпочинаючи пошуки саме “своєї” роботи. Для початку потрібно визначити, що для вас означає “підходяща робота”? Для цього зважте 3 складові – Хочу, Можу, Наявність попиту.

12:21:44 14.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора