A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Київська обласна служба зайнятості інформує

За придбання яких допоміжних засобів здійснюється компенсація витрат роботодавця?

Роботодавець, який надав роботу людині з першою або другою групою інвалідності та підлаштував під її потреби робоче місце, може отримати грошову компенсацію у сумі, що не перебільшує:

11:14:52 18.10.2023

Компенсації роботодавцям за працевлаштування зареєстрованих безробітних

Щоби підтримати бізнес під час війни та працевлаштуванню безробітних осіб, держава пропонує суб’єктам господарювання низку активних програм, які реалізовує служба зайнятості. Роботодавцям надаються наступні компенсації:

16:09:57 02.10.2023

Цього тижня фахівці Київської обласної служби зайнятості підготували для вас цікаві майстер-класи, семінари та тренінги

Цього тижня фахівці Київської обласної служби зайнятості підготували для вас цікаві майстер-класи, семінари та тренінги з питань зайнятості, створення успішного резюме, проведення співбесіди з роботодавцем та правильного пошуку роботи. Долучайтеся до  інформаційно-консультаційних заходів та відкривайте для себе нові можливості на ринку праці. У вас є нагода навчитися усьому необхідному для працевлаштування вже цього тижня та почати будувати успішну кар'єру.

13:33:36 25.09.2023

Запрошуємо вас долучитися до заходів Київського обласного центру зайнятості

Наші фахівці підготували майстер-класи, семінари та тренінги з питань зайнятості, створення успішного резюме, проведення співбесіди з роботодавцем та правильного пошуку роботи. Під час заходів ви маєте можливість:

11:22:14 18.09.2023

Старт інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!»

У вересні цього року стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен!», метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в нових умовах. Інформаційну кампанію проводить Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за участі Державної служби зайнятості, обласних військових адміністрацій, громадських та міжнародних організацій, роботодавців та ЗМІ.

15:07:24 13.09.2023

Запрошуємо шукачів роботи та роботодавців відвідати заходи, які проводитимуться  Київською обласною службою зайнятості!

Фахівці служби зайнятості нададуть дієві поради як скласти резюме, як успішно пройти співбесіду у роботодавця та багато іншої корисної інформації. Долучайтеся до наших заходів та будуйте успішну кар'єру

09:55:27 11.09.2023

Стартує новий набір в проєкт "Крила" у Ржищівській громаді

Участь - безкоштовна. Хто може взяти участь у проєкті?  Жінки від 18 років, які мешкають в Ржищівській громаді, непрацевлаштовані або ті, хто має нестійку, сезонну зайнятість, мають бажання розвиватися та готові реалізовувати свої мрії.

09:41:52 11.09.2023

Безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування» за сприяння Державної служби зайнятості, ПРООН та уряду Німеччини

Державна служба зайнятості і ПРООН за підтримки Уряду Німеччини запрошують на безкоштовне навчання за напрямом монтажу санітарно-технічних систем і устаткування. Професія сантехніка завжди буде затребуваною на ринку праці, оскільки будівлі вимагають постійного обслуговування систем водопостачання, каналізації та опалення. Будівництво комунікацій також потребує професійного монтажу та обслуговування. Щоб допомогти стати кваліфікованим фахівцем у сантехнічній галузі, Державна служба зайнятості спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні, за фінансової підтримки Уряду Німеччини, створили безкоштовний курс для всіх бажаючих за напрямом «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування».

13:30:12 22.08.2023

Гранти для ветеранів: можливість розпочати власну справу або розвивати бізнес

Успішно стартувала нова урядова програма для ветеранів та їх подружжя.  Учасники бойових дій можуть отримати гранти від 250 тис грн до 1 млн грн на старт або розвиток власного бізнесу. 

13:15:23 22.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора