A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Київська обласна служба зайнятості інформує

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРОПОНУЄ СКОРИСТАТИСЬ УНІКАЛЬНОЮ НАГОДОЮ – ОТРИМАТИ ВАУЧЕР НА НАВЧАННЯ

Київський обласний центр зайнятості пропонує громадянам, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та не проходили протягом останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, зробити ще один крок у своєму професійному розвитку – отримати документ, який дає право безоплатно підвищити свій освітньо-кваліфікаційний рівень, пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію, обравши одну із 123 затверджених професій та спеціальностей. Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи.

11:59:42 06.07.2023

ПОСЛУГИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Один з пріоритетів служби зайнятості в умовах сьогодення - забезпечити інтеграцію внутрішньо переміщених осіб у ринок праці та підприємництво. Переселенцям надається широкий спектр соціальних послуг з урахуванням їх можливостей, інтересів та професійного досвіду, зокрема:

11:16:33 17.05.2023

 7 порад, як успішно скористатися перевагами програми “Власна справа” у 2023 році

Триває 7-ий етап прийому заяв на участь у програмі  «Власна справа» Громадяни України, що є суб’єктами господарювання (фізична особа підприємець чи юридична особа), а також громадяни України, що тільки збираються стати суб’єктами господарювання, мають можливість отримати мікрогрант для започаткування власного бізнесу або розвитку існуючого, максимальна сума становить 250 тис. грн.

15:02:58 03.05.2023

Гранти для ветеранів від «єРобота»: які суми, хто може отримати та особливості програми

З метою розширення підтримки бізнесу, з 10 квітня 2023 року, в рамках реалізації урядового проєкту єРобота, почала діяти нова програма: надання грантів для ветеранів та членів їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу (надалі - «Грант для ветеранів»). Гроші можна буде витратити на свій бізнес — на оренду приміщень, закупівлю обладнання та сировини, маркетинг тощо. Ключова вимога – створення нових робочих місць. Кошти, надані підприємцям, а це можуть буть гранти до 1 млн грн, повертаються державі у вигляді сплачених податків та зборів. Ми зібрали добірку найбільш поширених питань, які вже надійшли від заявників, що стосуються цієї нової програми та її відмінностях від іншої – «Власної справи», яку також реалізує Державна служба зайнятості.  

08:46:47 26.04.2023

Допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї у 2023 році: який її розмір та як отримати?

Допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї є безвідсоткова поворотна фінансова допомога, яка надається одноразово у безготівковій формі за рахунок коштів державного бюджету непрацюючій працездатній особі із числа членів малозабезпеченої сім’ї для організації підприємницької діяльності та сприяння її економічній самостійності. Це врегульовано Порядком надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397.

07:56:37 13.03.2023

СОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ У 2023 РОЦІ: ЯКІ З НИХ ПРОДОВЖЕНІ АВТОМАТИЧНО, А В ЯКИХ ВИПАДКАХ ТРЕБА ЗВЕРТАТИСЯ ДО ОРГАНІВ СОЦЗАХИСТУ

Попри війну, Мінсоцполітики постійно працює над забезпеченням своєчасних соціальних виплат для підтримки найбільш незахищених верств населення. При цьому, у фокусі Міністерства – осучаснення та цифровізація механізму отримання всіх виплат, допомог, а також розвиток соціальних послуг для громадян, які потрапили у складні життєві обставини – аби якомога більше людей змогли подолати їх та досягти економічної незалежності від зовнішньої допомоги.

14:35:39 27.02.2023

Послуги служби зайнятості для переселенців: права, обов’язки та можливості

Який перелік документів необхідно подати внутрішньо переміщеній особі для реєстрації в Державній службі зайнятості? Щоб стати на облік і отримати статус безробітного, необхідно подати наступний перелік документів: паспорт громадянина України, е-паспорт, е-паспорт для виїзду за кордон або інший документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або єДокумент (на період воєнного стану); довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків; військово-обліковий документ для осіб, які звільнилися із строкової служби, для військовозобов’язаних осіб під час воєнного стану у зв’язку з мобілізацією;документ про освіту або його дублікат (за наявності такого документа або дубліката); трудову книжку (за наявності) або цивільно-правовий договір, або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (відомості електронної трудової книжки), або документ, що підтверджує припинення останнього виду зайнятості. Що робити, якщо документи втрачено?

18:06:49 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора