A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Київська обласна служба зайнятості інформує

З початку року 4 230 роботодавців подали інформацію про 13 500 вакансій

      Служба зайнятості постійно розширює можливості для вдосконалення співробітництва з роботодавцями та іншими учасниками ринку праці, успішного працевлаштування громадян та задоволення потреб своїх клієнтів.

13:44:07 18.10.2022

Продовжується реалізація урядової програми мікрогрантів

Сьогодні у кожного є можливість отримати допомогу від держави на створення  або розвиток власного бізнесу.  Київська обласна служба зайнятості  запрошує усіх, хто має бізнес-ідею та бажає її втілити, подати заявку для отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Розмір гранту - від 50 тис. до 250 тис. грн

15:58:22 13.10.2022

ЦЕНТР РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА

Для стимулювання розвитку підприємництва, підтримки малого та середнього бізнесу у Києво-Святошинському районному, Білоцерківському міськрайонному, Броварському міськрайонному центрах зайнятості та Переяслав-Хмельницькій міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості працюють Центри розвитку підприємництва - сучасна технологія єдиного середовища підтримки всіх бажаючих започаткувати та розвивати власну справу.

11:41:04 06.10.2022

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИ ВТРАТИЛИ РОБОТУ

Такі новини завжди приходять невчасно. Навіть, якщо працівник знає, що компанія проводить скорочення, він до останнього сподівається, що його це не стосуватиметься. Звільнення — це дуже важко для всіх. Але ще важче зрозуміти наступні кроки, подолати стрес, сфокусуватися й знайти ще кращу роботу, ніж була. Стрес часто заважає ясно мислити та скласти ефективний план.

13:44:13 22.09.2022

КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Сьогодні у кожного є можливість отримати допомогу від держави на створення або розвиток власного бізнесу. Уряд запустив грантові програми створення та розвитку малого та середнього бізнесу і Київський обласний центр зайнятості долучився до їх реалізації. З 1 липня 2022 року нашими фахівцями розглянуто 922 заяви. Визначено 100 переможців, які отримають необхідну суму для розвитку власної бізнес-ідеї. Чекаємо на наступних переможців!

13:56:43 05.09.2022

До якого центру зайнятості подати заяву на реєстрацію?

В умовах воєнного стану, згідно з Законом України «Про зайнятість населення», для отримання статусу безробітного особа, яка шукає роботу, може звернутися до будь-якого територіального органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, будь-якими доступними їй засобами комунікації, у тому числі електронними, із заявою про надання статусу безробітного.

15:11:14 17.08.2022

550 мешканців Київщини подали заявку на отримання мікрогранту для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва.

На сьогодні Київська обласна служба зайнятості займає ІІ місце (після м. Київ) по кількості опрацьованих заяв. За результатами трьох етапів перевірки, визначено 63 особи-переможці, які отримають необхідну суму для розвитку власної бізнес-ідеї.

09:28:26 05.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора