Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

КОДА інформує

ДЕРЖКОМІСІЯ З ТЕБ ТА НС ВСТАНОВИЛА НОВІ РІВНІ ЕПІДНЕБЕЗПЕКИ COVID-19: КИЇВЩИНА ПОТРАПИЛА ДО «ЗЕЛЕНОЇ» ЗОНИ

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановила нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19, а саме затвердила поділ України на «зелену», «жовту», «помаранчеву» та «червону» зони. Цей розподіл почне діяти з 3 серпня.

08:54:10 04.08.2020

04 серпня 2020 року о 14:00 відбудеться он-лайн брифінг голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна щодо поточної ситуації із захворюванням на коронавірус в області

Час проведення може бути змінено. Слідкуйте за оновленнями на офіційному сайті Київської обласної державної адміністрації та сторінці Київської облдержадміністрації у Facebook.

08:47:14 04.08.2020

Роман Лещенко: «Я як Голова Держгеокадастру, передам земельні повноваження народу»

10 червня на посаду Голови Держгеокадастру був призначений Уповноважений Президента України із земельних питань Роман Лещенко. Після відкриття ринку землі відомство буде ключовим для подальшої реалізації земельної реформи. Про існуючі земельні схеми та плани боротьби з ними, про зміни, які чекають на Держгеокадастр, підготовку до відкриття ринку землі та амбітні плани із передачі земель державної власності у розпорядження місцевим громадам, а також технологічну революцію Державного земельного кадастру – говоримо в інтерв’ю з Романом Лещенком.  

15:48:19 08.07.2020

01 липня 2020 року о 14:00 відбудеться он-лайн брифінг голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна щодо поточної ситуації із захворюванням на коронавірус в області.

Час проведення може бути змінено. Слідкуйте за оновленнями на офіційному сайті Київської обласної державної адміністрації та сторінці Київської облдержадміністрації у Facebook.

10:37:17 30.06.2020

КИЇВСЬКА ОДА УКЛАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З DOC.UA

Упродовж червня поточного року мешканці Києва та Київської області можуть безкоштовно користуватися аудіоконсультаціями кваліфікованих лікарів і пройти інформаційне онлайн-тестування на симптоми коронавірусу. Про це йдеться в Меморандумі, який укладено між Київською обласною державною адміністрацією та онлайн-хабом DOC.ua, який входить до групи компаній «Ефективні інвестиції».

13:33:52 10.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора