A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

АПАРАТНА НАРАДА 11.03.2024

11 березня відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Крістіни Чорненької. Апаратну нараду розпочали з хвилини мовчання, вшановуючи пам’ять загиблого жителя села Юшки Івана Миколайовича Бойка та всіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. Під час наради присутні обговорили актуальні питання, поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень. Зокрема, оголошено графік проведення постійних депутатських комісій напередодні проведення чергової сесії Ржищівської міської ради.

09:04 12.03.2024

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Нове будівництво будівлі торгівлі – операторської з приміщеннями сервісного обслуговування відвідувачів ( кафе, магазин) та автозаправної станції (АЗС) з влаштуванням обладнання для заправки газобалонних автомобілів СВГ за адресою: Київська область, Обухівський район, село Уляники, вулиця Джерельна б/н

13:22 11.03.2024

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА ШАНА ГЕРОЮ!

Трагічна звістка про загибель українського захисника, Івана Миколайовича БОЙКА, стала ще одним болючим ударом для нашої Ржищівської громади. Це ще одне нагадування про те, якою високою ціною Україна здобуває свою незалежність.

10:01 10.03.2024

У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ

6 березня 2024 року у Ржищеві відбулося відкриття поліцейської станції в рамках проекту «Поліцейський-офіцер громади», яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у населених пунктах Ржищівської громади. У важливій для територіальної громади події взяли участь керівництво Головного управління Національної поліції в Київській області, Обухівського районного управління поліції, представники органів місцевого самоврядування, громадськість. Гостей, як і годиться, зустріли запашним короваєм, який спекли майстри ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей».

09:16 08.03.2024

ЗУСТРІЧ З РОДИНАМИ ВПО

5 березня міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА зустрілася з родинами внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Ржищівської МТГ. Мета зустрічі - більш детально познаймити родини ВПО з функціоналом та послугами закладів, які надають соцальні та адміністративні послуги в громаді.

16:53 06.03.2024

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

4 березня 2024 року під головуванням міського голови Крістіни Чорненької відбулося (03) позачергове засідання виконавчого комітету Ржищівської міської ради. Під час засідання було ухвалено чотири рішення, що потребували негайного вирішення, зокрема:

16:51 06.03.2024

Привласнювали віртуальні активи під приводом онлайн-заробітку: кіберполіцейські Києва затримали членів злочинної організації

Правоохоронці встановили дев’ятьох членів угруповання, які шляхом обману привласнювали віртуальні активи громадян. Фігурантам оголошено підозру та обрано запобіжні заходи. Їм загрожує до 12 років ув’язнення. Столичні кіберполіцейські спільно зі слідчими слідчого відділу Дарницького УП ГУНП у м. Києві під процесуальним керівництвом Дарницької окружної прокуратури м. Києва виявили і припинили діяльність злочинної організації, учасники якої шахрайським чином заволодівали коштами громадян.

15:29 06.03.2024

Збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу!

Щороку навесні в Україні здійснюють торгівлю пролісками та іншими ранньоквітучими рослинами. На сьогодні вже більша частина первоцвітів належить до категорії рідкісних і зникаючих рослин та занесені до Червоної книги України а саме: всі види сон-трави, тюльпан дібровний, шафран сітчастий, первоцвіт дрібний, проліска сибірська, горицвіт весняний та інші.

14:36 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора