A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

АПАРАТНА НАРАДА 05.02.2024

5 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Крістіни Чорненької. Насамперед, голова громади передала посмертну державну нагороду солдата ПАВЛІЧЕНКА Віталія Олеговича його матері - Пеньковій Галині Іванівні, яка проживає у с.Пії: за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, відповідно до Указу Президента України від 18 липня 2023 року № 433, солдата Павліченка Віталія Олеговича нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно). Присутні вшанували пам’ять полеглого Героя, а також всіх загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України, хвилиною мовчання і висловили матері щирі слова співчуття, глибокої поваги і безмірної вдячності за сина.

15:39 06.02.2024

Юридична допомога родинам полонених та зниклих безвісти: як і де отримати безоплатно

Сім’ї полонених чи зниклих безвісти, які потребують юридичної підтримки, можуть отримати її, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги. Юристи можуть допомогти звернутися до установ, що займаються пошуком чи обміном, а також щодо встановлення відповідного статусу члена родини зниклого/полоненого, отримання виплат та інших питань. Минулого року по такі послуги звернулася майже тисяча українців.

16:58 05.02.2024

УРОК БЕЗПЕКИ ДЛЯ ЛІЦЕЇСТІВ

Рятувальники Обухівського районного управління продовжують свою профілактичну діяльність серед дітей та молоді Ржищівської громади. Так, 05 лютого ,спільно з командою ДЮРП «ЛІДЕР» вони провели Єдиний урок в класі безпеки з учнями середніх класів ОЗО Ржищівський ліцей «Лідер». Під час заходу фахівці ознайомили учнів з правилами безпеки, що можуть знадобитися дітям в умовах сьогодення. Говорили не лише про пожежну безпеку, але й про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та правила поводження на льоду. А ще передали ліцеїстам друковану продукцію, що розробили ДСНС України спільно з дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine.

15:26 05.02.2024

СПОРТСМЕНКА ЗІ РЖИЩЕВА ВИБОРОЛА ЗОЛОТУ ТА СРІБНІ МЕДАЛІ НА ЧЕМПІОНАТІ З ЛЕГКОЇ АТЛЕТИКИ

З 2 по 4 лютого 2024 року в Києві проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, де атлети змагалися за право представити Україну на чемпіонаті світу у приміщенні, що у березні прийматиме Глазго. Ржищівчанка Тетяна ЧОРНОВОЛ здобула одну золоту медаль з бігу на 3000 метрів серед молоді та три бронзові ( з бігу на 3000 метрів серед дорослих; з бігу на 1500 метрів серед дорослих та на 1500 метрів серед молоді).

15:24 05.02.2024

Вступай до тероборони Київської області! Захищаємо своїх пліч-о-пліч зі своїми!

 Продовжуємо набір до 114-ї окремої бригади територіальної оборони Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine.  Запрошуємо разом з побратимами захищати свій дім та країну! Приєднавшись до нас ви гарантовано пройдете навчання в найкращих навчальних центрах ТРО та отримаєте повний комплект спорядження.  

15:15 05.02.2024

Сказ – особливо небезпечне захворювання

Сказ – особливо небезпечне, гостре, заразне, надзвичайно важке і невиліковне захворювання, яке неминуче закінчується смертю. Хворіють на нього люди і всі теплокровні тварини  як свійські, так і дикі.Особливо небезпечні лисиці.

14:56 01.02.2024

Борт 54

З метою вшанування жертв трагедії 18 січня 2023 року, під час якої загинуло 14 людей та отримали поранення 25 осіб, Міністерство внутрішніх справ України презентувало документальний проєкт «Борт 54». Під час страшної авіатрощі загинуло керівництво та працівники МВС, пілоти ДСНС, жителі Броварів.

16:24 31.01.2024

БЮДЖЕТ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ-2024: ДОПОМОГА ЗСУ, ЗВІТИ ТА ПЛАНИ

Протягом 2022 – 2023 років за рахунок коштів місцевого бюджету постійно надавалась допомога Збройним Силам України. Захист нашої Вітчизни та Перемога  у війні проти російського загарбника є нашим пріоритетом, тож Ржищівська громада намагається робити все можливе для підтримки ЗСУ.

15:13 31.01.2024

Укренерго інформує: вимоги щодо охорони електричних мереж та умов виконання робіт в межах охоронних зон електричних мереж

Правилами охорони електричних мереж (Правилами), затвердженими Постановою Кабінету міністрів України від 27 грудня 2022р. № 1455, з метою забезпечення збереження електричних мереж, створення належних умов їх експлуатації та запобігання нещасним випадкам від впливу електричного струму встановлені вимоги щодо охорони об’єктів та обмеження щодо використання земельних ділянок в охоронних зонах повітряних ліній електропередачі.

15:03 31.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора