Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

КП "ККП м Ржищева" інформує

КП "ККП м Ржищева" інформує

В звязку з поривом водопроводу на масиві Шевченка, а також  вулиць   Г.Дніпра , Ю.Гладченка, Польова, Миру, Вишнева, Студентська, Будівельників, О.Кошового припинено водопостачання для ремонтних робіт.

14:02 13.06.2024

Оголошення про проведення громадського обговорення кандидатури  КРУКІВСЬКОГО ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА  на посаду старости у Стайківському старостинському окрузі  Ржищівської міської  територіальної громади

Оголошення про проведення громадського обговорення кандидатури КРУКІВСЬКОГО ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА на посаду старости у Стайківському старостинському окрузі Ржищівської міської  територіальної громади

Відповідно до рішень Ржищівської міської ради від 01 жовтня 2021 року №1053-15-08 «Про утворення старостинських округів Ржищівської міської територіальної громади», №1054-15-08 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Ржищівської міської територіальної громади», від 24 травня 2024 року № 2750-48-08 «Про дострокове припинення повноважень старости Стайківського старостинського округу Ржищівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області та звільнення старости Терещенка Олексія Михайловича», розпорядження міського голови № 269 від 12.06.2024 р. «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Стайківського старостинського округу», повідомляємо про початок проведення процедури громадського обговорення кандидатури старости у Стайківському  старостинському окрузі Ржищівської міської  територіальної громади.

16:50 12.06.2024

Безпека дітей в інтернеті під час літніх канікул

Безпека дітей в інтернеті під час літніх канікул

Досліджуйте технології Якщо у вашій сім’ї з’явився будь-який новий гаджет, яким цікавиться дитина: ігрова консоль, смартфон, ноутбук, планшет тощо, завжди краще ознайомитися з усіма тонкощами, перш ніж давати його дитині. Перевірте, чи можна заздалегідь налаштувати вікові обмеження або встановити фільтри та батьківські контролі. Якщо вам потрібна допомога, звертайтеся до гайдів для батьків про контролі, соціальні мережі, ігрові консолі, ПК та багато іншого.

16:14 12.06.2024

Інструментарій із запобігання онлайн насильству щодо дівчат-підлітків

Інструментарій із запобігання онлайн насильству щодо дівчат-підлітків

Міжнародна громадська організація “Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я” (LHSI) представила інноваційний інструментарій для профілактики онлайн насильства щодо дівчат-підлітків. Toolkit з профілактики сексуального онлайн насильства є результатом спільної роботи семи країн Європейського Союзу та включає широкий спектр ресурсів та інструментів для ефективної протидії цьому негативному явищу.

15:55 12.06.2024

Як прописати дитину без згоди батька або матері

Як прописати дитину без згоди батька або матері

Реєстрація місця проживання дитини потребує згоди обох батьків. Втім буває так, що через погані стосунки, зокрема після розлучення, один з батьків не дає потрібну згоду. Такі дії порушують права та потреби дитини. Що робити в такій ситуації роз’яснюють юристи системи безоплатної правничої допомоги.

15:54 12.06.2024

Ви знаєте, що таке ваучер на навчання?

Ви знаєте, що таке ваучер на навчання?

Скористайтесь унікальною можливістю отримати нову професію або підвищити кваліфікацію за кошти держави. Ваучер дає право безоплатно пройти навчання в закладах освіти чи у роботодавця за 124 професіями та спеціальностями у сферах ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування тощо.

15:52 12.06.2024

Агровиробникам компенсуватимуть витрати за гуманітарне розмінування сільгоспземель

Агровиробникам компенсуватимуть витрати за гуманітарне розмінування сільгоспземель

Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для компенсації витрат за гуманітарне розмінування земель сільськогосподарського призначення. Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

15:26 12.06.2024

10 червня відбулося 9 засідання комісії з питань захисту прав дитини

10 червня відбулося 9 засідання комісії з питань захисту прав дитини

На порядку денному були питання: про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; про затвердження індивідуальних планів дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах; про визначення місця проживання малолітньої дитини; про встановлення днів та годин побачень матері з малолітніми дітьми.

14:12 11.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора