A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?

ЩО РОБИТИ У РАЗІ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?

Хто і за якими критеріями визначає факт аварії, її рівень (масштаб), необхідність евакуації і для яких населених пунктів? Головуючим державним органом, який визначає факт аварії, її рівень (масштаб), а також питання необхідності евакуації для населених пунктів, є Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до законодавства, основними завданнями Державної комісії є:

10:07 26.06.2023

Які дії необхідно вжити у разі аварії на АЕС: алгоритм дій.

Які дії необхідно вжити у разі аварії на АЕС: алгоритм дій.

▪️ Перш за все, залишайтеся в приміщенні або негайно зайдіть у нього, якщо ви на вулиці. Найкраще – до укриття або підвалу. Радіоактивний матеріал осідає на зовнішньому боці будівлі, тому треба триматися якнайдалі від стін і даху. ▪ ️Швидко надягніть респіратор або ватно-марлеву пов’язку; якщо їх немає, прикрийте ніс і рот рушником, хусткою або шарфом. ▪️ Закрийте та заблокуйте всі вікна, двері та вентиляційні отвори в приміщенні та не підходьте до них без нагальної потреби; вимкніть кондиціонер та обігрівачі. ▪️ Заздалегідь подбайте про запас води в герметичних місткостях так, щоб вистачило на кілька днів. Загорніть продукти в плівку та покладіть у холодильник або шафу. ▪️ Стежте за подальшими повідомленнями від ДСНС, армії, поліції чи місцевих органів управління. Вони сповістять про необхідність йодної профілактики, евакуацію та правила безпеки.

15:50 24.06.2023

ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ 2023

ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ 2023

Друзі, нагадуємо, що 1 червня уряд запустив програму монетизації послуги дитячого оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитиною». ПОШИРЮЙТЕ! Ми змінюємо механізм і систему надання послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Відтепер держава виплачуватиме батькам кошти, на які ті зможуть самостійно придбати путівку для дитини у табір оздоровлення і відпочинку.

09:39 23.06.2023

ЗАХОДИ ДО ДНЯ СКОРБОТИ Й ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ

ЗАХОДИ ДО ДНЯ СКОРБОТИ Й ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ

22 червня — День скорботи й вшанування пам'яті жертв війни. Українці, які пережили Другу світову, добре пам’ятали, скільки горя та втрат завдають бойові дії. Однак, сьогодні на українську землю знову падають ракети, а через ворожі обстріли обриваються людські життя. Усе повторюється. Тільки країна агресор — Росія. Росіянами вщент знищуються українські міста і села, вони влаштовують фільтраційні табори і примусову депортацію, гвалтують, катують і вчиняють масові розстріли цивільних мешканців. Навмисно цілять по житлових будинках, лікарнях, школах, вокзалах та інших цивільних об'єктах. Так вчиняли і нацисти під час Другої світової війни.

09:34 23.06.2023

Дія.Освіта. Меседж-бокс

Дія.Освіта. Меседж-бокс

Дія.Освіта — наступний етап еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках і цифровій грамотності. На платформі зареєстровані майже 2 млн українців, близько 75% користувачів подивилися усі випуски свого курсу й отримали сертифікати.

14:09 20.06.2023

ОГОЛОШУЄТЬСЯ НАБІР ДО ТРЕТЬОЇ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ!

ОГОЛОШУЄТЬСЯ НАБІР ДО ТРЕТЬОЇ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ!

Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту. Наші командири — азовські ветерани. Наші бійці — досвідчені та фахові військові. Ти знатимеш і вмітимеш усе, що повинен і навіть більше. Наші інструктори та міжнародні стандарти підготовки зроблять з тебе профі. А в міцному військовому побратимстві ти знайдеш своїх.

13:30 20.06.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ПОДАЧІ ГАЗУ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ПОДАЧІ ГАЗУ

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт на газопроводах середнього тиску АТ " Київоблгаз" Кагарлицьке відділення планує тимчасове припинення газопостачання у м.Ржищів Обухівського району Київської області, вул.Соборна (будинки № 114 - 117, 123) з 09:00 години 21 червня 2023 року до 17:00 години 23 червня 2023 року.

11:38 20.06.2023

АПАРАТНА НАРАДА 19.06.2023

АПАРАТНА НАРАДА 19.06.2023

19 червня апаратну нараду зі старостами, керівниками структурних підрозділів та комунальних закладів провів перший заступник міського голови Юрій Терещенко. Під час наради обговорили важливі питання життєдіяльності громади. З головного:

11:36 20.06.2023

ЗБІР ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ДО ХЕРСОНЩИНИ

ЗБІР ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ДО ХЕРСОНЩИНИ

Вже цієї п'ятниці наші волонтери будуть відправляти гуманітарну допомогу з Ржищівського гуманітарного штабу для жителів Херсонщини. Наразі є такі потреби:

10:58 15.06.2023

ЗАХОДИ ТА НАГОРОДИ ДО ДНЯ МІСТА РЖИЩІВ.  ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ «ДИВОСВІТУ - 25»

ЗАХОДИ ТА НАГОРОДИ ДО ДНЯ МІСТА РЖИЩІВ.  ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ «ДИВОСВІТУ - 25»

Другий рік поспіль ми відзначаємо День міста Ржищева в умовах воєнного стану. Змінилося все довкола, наше місто і люди, які в ньому живуть. Тому заходи до Дня народження міста розпочалися із вшанування пам’яті всіх загиблих героїв України та жертв російсько-української війни, які, на жаль, є і в нашому місті.

10:53 15.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора