Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛАСЯ КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

ВІДБУЛАСЯ КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Сьогодні, 30 червня, відбулося 11 засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному були розглянуті питання: про надання дозволу на продаж квартири, в якій зареєстрована неповнолітня дитина, про надання дозволу на видачу свідоцтва про право власності на ½ частку землі, про затвердження індивідуального плану дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах.

13:30 30.06.2023

ОНЛАЙН-КУРСИ З ПИТАНЬ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ

ОНЛАЙН-КУРСИ З ПИТАНЬ ПУБЛІЧНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ

Розуміючи важливість закупівель, як основного інструменту для відбудови нашої країни, та потребу в професіоналах у сфері закупівель, на яких покладається відповідальність за ефективну реалізацію закупівельного процесу та за успішний розвиток економіки, Міністерством економіки України спільно з Проєктом Європейського Союзу “ Підтримка реформи публічних закупівель в Україні” було розроблено та розміщено на освітній платформі Prometheus безкоштовні онлайн курси з питань публічних закупівель.

13:29 30.06.2023

Кіберполіція створила новий проєкт «МРІЯ»

Кіберполіція створила новий проєкт «МРІЯ»

StopRussiaChannel (https://t.me/stoprussiachannel), який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет. На сьогодні, у проєкту є офіційний сайт, а також декілька окремих ініціатив:

15:35 29.06.2023

НА КИЇВЩИНІ ДІЄ НИЗКА ПРОГРАМ ДЛЯ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВІЙНИ – БРИФІНГ КОВА (ВІДЕО)

НА КИЇВЩИНІ ДІЄ НИЗКА ПРОГРАМ ДЛЯ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВІЙНИ – БРИФІНГ КОВА (ВІДЕО)

З метою підтримки та допомоги у створенні або відновленні роботи бізнесу на території Київської області під час воєнного стану діє низка державних програм.  Про це повідомила під час брифінгу директорка Департаменту економіки Київської ОВА Наталія Погребна.

14:16 29.06.2023

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ХЕРСОНЩИНИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДЛЯ ХЕРСОНЩИНИ

Раді повідомити, що гуманітарну допомогу, збір якої Ржищівський гуманітарний штаб оголошував для потреб військових та жителів Херсонщини, доставлено. Наш надійний волонтер Юлія Тимченко передала всі ваші донати та продукти тривалого харчування, крупи, макарони, консервацію, супи швидкого приготування, засоби гігієни для потреб наших захисників з 11 батальйону.

08:55 29.06.2023

ЗАХОДИ ДО 27-Ї РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

ЗАХОДИ ДО 27-Ї РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Урочисті заходи до Дня Конституції України відбулися у Ржищеві, центрі Ржищівської громади. Нагадаємо, 27 років тому в цей день 315 депутатів Верховної Ради проголосували за ухвалення Конституції незалежної України. Український народ сьогодні відстоює свій демократичний вибір зі зброєю в руках проти московської агресії. А Конституція України є моральним орієнтиром у цій війні.

08:52 29.06.2023

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Шановна Ржищівська громадо! Сердечно вітаю з одним з найбільших свят незалежної України – Днем Конституції України! Конституція - це найважливіший правовий документ будь-якої держави, яка єднає людей, перетворюючи населення на народ, а територію на державу. Нині відзначення Дня Конституції України - це вже не просто данина традиції, а можливість проявити силу патріотизму, згадати зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали права на свою свободу, і з якими сьогодні наші воїни захищають суверенітет та територіальну цілісність України.

11:42 28.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора