A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Платіжна безпека: основні поради

Платіжна безпека: основні поради

Не розголошуйте всі реквізити платіжної картки та контролюйте рух коштів на рахунку Банк по телефону може запитати перші 6 та останні 4 цифри платіжної картки. Для отримання платежу на картку достатньо повідомити лише16-значний номер картки.

15:40 01.06.2023

Про попередження виникнення водно-нітратної метгемоглобінемії  на території Ржищівської міської ТГ

Про попередження виникнення водно-нітратної метгемоглобінемії на території Ржищівської міської ТГ

У зв’язку з випадками отруєння дітей, ймовірно, пов’язаних з приготуванням дитячого харчування на воді з індивідуальних колодязів, у якій вміст нітратів перевищував гігієнічні нормативи, на виконання Постанови МОЗ України від 17.05.2010 № 16 та з метою попередження виникнення водно-нітратної метгемоглобінемії у дітей  повідомляємо, що:

11:23 01.06.2023

УВАГА!!! Усі заходи у Ржищівській громаді, які були заплановані до Дня захисту дітей, СКАСОВАНІ!

УВАГА!!! Усі заходи у Ржищівській громаді, які були заплановані до Дня захисту дітей, СКАСОВАНІ!

У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, російські загарбники вдарили по столиці України. Близько 3 години ночі у Києві пролунали потужні вибухи. Уламки збитих ворожих ракет влучили, зокрема, по дитячому садочку та поліклініці. Нині відомо про трьох загиблих, серед яких дитина. Ще 10 отримали поранення. У день, коли весь цивілізований світ нагадує про захист найціннішого - дітей, окупанти вкотре показують свою жорстокість та цинічність до людського життя, не шкодуючи навіть дітей.

11:00 01.06.2023

ВІТАННЯ РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ВІТАННЯ РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дорогі діти! Шановні батьки! Першого літнього дня ми відзначаємо чудове і світле свято – Міжнародний день захисту дітей. Наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть у садочок, навчатимуться у школі, будуть гратися у своїх будинках. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог…Але війна вкрала в українських дітей не лише ці можливості. У багатьох – навіть здоров’я та життя.

10:33 01.06.2023

НАЛАГОДЖЕННЯ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

НАЛАГОДЖЕННЯ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА

За підтримки Асоціації міст України сьогодні у форматі онлайн відбулася зустріч представників Ржищівської громади з керівництвом потенційного міста-партнера Забржег (Чехія). Міський голова Крістіна ЧОРНЕНЬКА разом з колегами презентувала Ржищівську громаду, розповіла про формат роботи у період воєнного стану, наші потреби та ймовірні напрямки співпраці. Про своє місто та його надбання розповіли і наші колеги із Забржега.

08:34 01.06.2023

ГОЛОВА ОБУХІВСЬКОЇ РДА МИКОЛА КРАВЧУК ВІДВІДАВ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ РЖИЩІВСЬКУ ГРОМАДУ

ГОЛОВА ОБУХІВСЬКОЇ РДА МИКОЛА КРАВЧУК ВІДВІДАВ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ РЖИЩІВСЬКУ ГРОМАДУ

У рамках роботи з налагодження плідної співпраці між територіальними громадами та Обухівською районною державною адміністрацією відбулась зустріч очільника району з представниками місцевого керівництва. Сьогодні Микола Кравчук разом із заступником голови Обухівської адміністрації Іриною Старенькою відвідали Ржищівську територіальну громаду. Під час зустрічі першочергово розглядалися наступні питання:

18:36 31.05.2023

ЧАСТИНУ ЗАХОДІВ, ПРИСВЯЧЕНИХ ВІДЗНАЧЕННЮ ДНЯ МІСТА, ЗАПЛАНОВАНИХ НА 04 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, ПЕРЕНЕСЕНО!

ЧАСТИНУ ЗАХОДІВ, ПРИСВЯЧЕНИХ ВІДЗНАЧЕННЮ ДНЯ МІСТА, ЗАПЛАНОВАНИХ НА 04 ЧЕРВНЯ 2023 РОКУ, ПЕРЕНЕСЕНО!

На виконання листа Офіса Президента України від 30.05.2023 року № 41-01/843 щодо обмеження проведення будь-яких розважальних заходів, спортивних змагань у День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України — державний пам'ятний день в Україні, що відзначається щороку 4 червня та був запроваджений для ушанування пам'яті дітей, що загинули внаслідок російсько-української війни з 2014 року рішенням Верховної Ради України від 1 червня 2021 року, частину заходів, присвячених відзначенню Дню міста, запланованих на неділю, 04 червня, ПЕРЕНЕСЕНО.

10:40 31.05.2023

РЖИЩІВЩИНА ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНОГО СВОГО ЗАХИСНИКА

РЖИЩІВЩИНА ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНОГО СВОГО ЗАХИСНИКА

Безжальна війна продовжує забирати життя наших захисників… До Ржищівської громади знову надійшла сумна звістка про загибель нашого земляка - Максима ЛЕЛЕКО. Максим Васильович Лелеко народився 08 жовтня 1989 року в с.Гребені. Закінчив Стайківську ЗОШ та ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей». Проживав з дружиною та 5-річним сином Марком в місті Хорошів Житомирської області.

07:39 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора