A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ПІД УРОЖАЙ 2023 РОКУ НА КИЇВЩИНІ ЗАПЛАНУВАЛИ ПОСІЯТИ ПОНАД 130 ТИСЯЧ ГЕКТАРІВ ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР

У Київській області під урожай 2023 року запланували посіяти 131,6 тисяч гектарів озимих зернових культур. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОВА. 

16:01:15 13.10.2022

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ СЕРВІСНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ У М. КИЄВІ ТА КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 р. № 783 «Деякі питання Національної соціальної сервісної служби України» (зі змінами) утворено Головне управління Національної соціальної сервісної служби у м. Києві та Київській області (далі - Головне управління) як територіальний орган Національної соціальної сервісної служби України.

15:52:44 13.10.2022

ДТЕК Київські регіональні електромережі розробив графік почергового електропостачання задля стабілізації енергосистеми в разі екстрених випадків

Через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури в Києві та Київській області в енергосистемі виникає дефіцит потужності, котрий може привести до масштабних аварій. Станом на 16.16 11 жовтня за розпорядженням державної енергокомпанії НЕК Укренерго тимчасово обмежується електропостачання частини клієнтів у Київській області. Відключення відбудеться до 18:00.

09:29:22 12.10.2022

Ржищівський музей образотворчого мистецтва ім. Івана-Валентина Задорожного оголошує онлайн-аукціон художніх робіт з конкурсу дитячого малюнку «Мальовничі куточки Ржищівської громади»

Оголошуємо онлайн-аукціон художніх робіт з конкурсу дитячого малюнку «Мальовничі куточки Ржищівської громади» та дитячого, художнього пленеру «БОРОДЯНСЬКИЙ ПІВНИК» як символ незламності українського духу.

08:56:40 11.10.2022

ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ: ІНФОМЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ

Одним із пріоритетів у роботі Міністерства культури та інформаційної безпеки України у поточному році є реалізація Національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр», забезпечення протидії дезінформації та інформаційним операціям, насамперед держави-агресора, спрямованим, серед іншого, на ліквідацію незалежності України, повалення конституційного ладу, порушення суверенітету і територіальної цілісності держави, пропаганду війни, насильства, жорстокості, розпалювання національної, міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі та ненависті, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.

08:47:09 09.10.2022

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ "В ЄДНОСТІ СИЛА!"

За ініціативи Молодіжної ради Ржищівської громади та підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Ржищівської міської ради оголошуємо про проведення благодійної акції «В єдності сила» до Дня захисників та захисниць України (14 жовтня 2022 року). Запрошуємо всіх долучатися до виготовлення творчих робіт, а саме:

11:47:57 07.10.2022

АКУСТИЧНЕ НАСИЛЬСТВО: З 7 ЖОВТНЯ В ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ НЕ МОЖНА ВМИКАТИ МУЗИКУ

7 жовтня набирає чинності Закон України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора. Водіям рейсових пасажирських автобусів та маршруток заборонено «відтворювати в салоні автобуса музику, звуки фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку». Заборона стосується як міського транспорту, так і приміських, міжміських, міжнародних маршрутів. Звук музики чи фільмів можна транслювати на індивідуальні навушники пасажирів.

11:47:05 07.10.2022

5 ФАКТІВ ПРО ТРАГЕДІЮ БАБИНОГО ЯРУ

27-28 вересня на стінах київських будинків, огорожах і стовпах з'явилися оголошення з текстом українською, російською і німецькою мовами. У оголошенні йшлося, що всі євреї Києва і його околиць повинні з'явитися 29 вересня до 8 години ранку на ріг Мельникова і Дегтярівської вулиць. Люди були повинні взяти з собою документи, гроші, цінні речі, а також теплий одяг, білизну тощо. "Хто з євреїв не виконає цього розпорядження і буде знайдений в іншому місці, буде розстріляний", - було сказано в оголошенні.

14:19:39 30.09.2022

30 ВЕРЕСНЯ - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Шановні бібліотекарі Ржищівської міської територіальної громади, ветерани бібліотечної справи! Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек! Хтось із мудрих сказав: «Бібліотекар – це не професія, а стан душі». І це справді так, бо бібліотекар – насамперед, творча особистість, яка з повною віддачею служить суспільству і читачеві.

14:11:59 30.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора