A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ БІОХІМІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ КРОВІ ПРИДБАНО ВІДПОВІДНЕ МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ

Адміністрація КНП «Ржищівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ржищівської міської ради повідомляє, що для покращення якості медичного обслуговування населення Ржищівської МТГ в липні було придбано біохімічний аналізатор, який виконує такий перелік досліджень: холестерин, загальний білок, залізо, кальцій, лужна фосфатаза, білірубін, АТЛ, АСТ, креатинін, сечовина, сечова кислота, С-реактивний білок та ревматоїдний фактор.

15:56:20 07.09.2022

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ ІНФОРМУЄ: заклади професійної освіти зможуть зараховувати вступників на вільні місця регіонального та державного замовлення до 1 листопада

Лист щодо продовження вступної кампанії до профтехів був розісланий на місця 24 серпня 2022 року. Зазвичай Міністерство освіти і науки продовжувало вступну кампанію до профтехів до 1 жовтня. Однак цьогоріч через масштабну збройну агресію росії українські вступники мають багато перешкод для вчасного подання документів на вступ. Зокрема, йдеться про вступників із територій, які розташовані в районі проведення воєнних дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні, блокуванні. Для того, щоб вступники мали можливість здобути професійну освіту, донабір на вільні місця триватиме на місяць довше – до листопада.

15:55:52 07.09.2022

З Днем воєнної розвідки України!

Сьогодні, коли Україна зі зброєю в руках змушена захищати свою територіальну цілісність, українські розвідники щодня здійснюють подвиг та наближають нашу перемогу!

15:53:40 07.09.2022

Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану

ГО «Вектор прав людини» - правозахисна організація, що багато років працює в сфері захисту права на справедливий суд, розвитку освіти в сфері прав людини. Із повномасштабним вторгнення росії на територію України, як і багато інших, дана організація розширила свою діяльність. Команда ГО «Вектор прав людини» спільно з партнерами у квітні започаткувала онлайнову лінію допомоги «Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану».

15:52:55 07.09.2022

СЬОГОДНІ У СТАЙКАХ ПОПРОЩАЮТЬСЯ ІЗ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ

Знову до Ржищівської громади надійшла сумна звістка про загибель нашого захисника зі Стайок - старшого сержанта ЗСУ Олександра ШАНДРИ. Мужній воїн героїчно захищав рідну Україну ще з 2014 року. Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя. Нехай добрий, світлий спомин про Олександра Вікторовича назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

15:06:01 06.09.2022

КОМПЕНСАЦІЯ ЗА КОМУНАЛКУ ТИМ, ХТО ДАВ ПРИТУЛОК ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ: ЩО ЗМІНЮЄТЬСЯ З 1 ЖОВТНЯ

Вже у жовтні компенсація за комунальні послуги громадянам, які дали притулок у себе внутрішньо переміщеним особам (ВПО), зросте вдвічі до близько 900 грн на місяць на кожного переселенця. Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

14:00:09 05.09.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ПОЧАТКОМ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Шановні освітяни! Дорогі школярі та студенти! Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року! День знань – завжди радісний та тривожний день як для школярів і студентів, так і для їхніх батьків та вчителів. На жаль, у 2022 році це свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни діти продовжують навчатися, тож святкування Дня знань так само актуальне.

09:20:18 01.09.2022

ВІДПОВІДІ НА АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ: ПЕРЕХІД ДИТЯЧОЇ КОНСУЛЬТАЦІЇ У ПРИМІЩЕННЯ ДИТЯЧОГО ДЕННОГО СТАЦІОНАРА

Шановні жителі Ржищівської громади! З метою недопущення розповсюдження недостовірної інформації щодо надання медичних послуг дитячому населенню Ржищівської громади, повідомляємо наступне: З метою підготовки до опалювального сезону 2022-2023 р.р., уникнення скупчення великої кількості пацієнтів в осінньо-зимовий період у приміщенні поліклініки, було прийнято рішення перенести прийом лікарів-педіатрів у приміщенні дитячого денного стаціонару. Дане рішення допоможе вирішити наступні питання:

09:16:05 31.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора