A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ВІТАЄМО РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Шановна Крістіно Іванівно! Це свято – не просто подія у Вашій книзі життя, це ще один привід для жителів нашого міста та громади згадати про ті позитивні зміни, які відбулися за час Вашої роботи на посаді міського голови.

10:10:41 22.07.2022

ПЛАТА ЗА ЗЕМЛЮ, ПОДАТОК НА НЕРУХОМЕ МАЙНО: ЧОМУ НЕ НАДХОДЯТЬ КВИТАНЦІЇ?

З введенням воєнного стану, викликаного військовою агресією Російської Федерації проти України, 15 березня 2022 року Верховною Радою України прийнято Закон України №2120-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» та 24 березня 2022 року за №2142-ІХ прийнято Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період дії воєнного стану».

09:58:13 20.07.2022

МІНСОЦПОЛІТИКИ: ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО МЕХАНІЗМУ БЕЗКОШТОВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОПОМІЖНИМИ ЗАСОБАМИ РЕАБІЛІТАЦІЇ

З метою реалізації прав окремих категорій населення на безкоштовне отримання допоміжних засобів реабілітації, розроблено Пам’ятку, яка містить актуальну інформацію та покрокові дії щодо механізму безкоштовного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, в тому числі постраждалих внаслідок широкомасштабного російського вторгнення росії проти України, як військовослужбовців Збройних Сил України, інших військових формувань, так і добровольців територіальної оборони, мирних громадян допоміжними засобами реабілітації, перелік підприємств, каталог засобів реабілітації та інша корисна інформація. 

09:53:14 20.07.2022

НАФТОГАЗ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ГАЗОМ БІЛЬШІСТЬ УКРАЇНЦІВ: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

09:52:32 20.07.2022

ОБЕРЕЖНО: БОТУЛІЗМ!

Ботулізм — це харчове отруєння, що може призвести до тяжких наслідків. Водночас, у більшості випадків можна уникнути ботулізму, якщо дотримуватися простих харчових правил. Причини ботулізму

15:44:05 12.07.2022

ПАМ'ЯТАЙТЕ: СТИХІЙНА ТОРГІВЛЯ МОЖЕ БУТИ НЕБЕЗПЕЧНОЮ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я!

Стихійна торгівля продуктами харчування – загроза епідемічного добробуту населення. Торгівля «з рук» на вулицях, у дворах, скверах та в інших невстановлених місцях заборонена, оскільки ці продукти харчування не відповідають санітарним нормам.

15:43:51 12.07.2022

ПРИ КИЇВСЬКІЙ ОВА УТВОРИЛИ КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР ІЗ ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І СВОБОД ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

При Київській ОВА запрацював Консультаційний центр із питань забезпечення прав і свобод захисників України. Він був створений за ініціативи Офісу Президента України. Основне завдання центру – надавати інформаційно-консультативну підтримку щодо забезпечення дотримання гарантій захисту прав і основоположних свобод ветеранів та членів їхніх родин.

15:23:08 12.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора