A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановна Ржищівська громадо, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Вам випала висока довіра жителів громади представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя.

08:43:43 07.12.2022

7 ГРУДНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Саме 7 грудня 1990 року Верховною Радою України був прийнятий закон «Про місцеве самоврядування». Історія самоврядного суспільства бере початок з часів Київської Русі. Це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями, для вирішення життєвих гараздів та проблем. В Україні самоврядування зазнає постійних реформ та змін, спочатку становлення незалежності, створення української державності, зміна територіального устрою.

08:10:31 07.12.2022

ВІДМОВИТИСЯ ВІД РОСІЙСЬКОЇ МУЗИКИ — ПІДТРИМАТИ УКРАЇНСЬКУ АРМІЮ. МІНЦИФРИ З ПАРТНЕРАМИ ЗАПУСТИЛИ ПРОЕКТ ДЛЯ БОРОТЬБИ З ПРОПАГАНДОЮ

Попит і цікавість до всього українського продовжує зростати. Однак російська музика досі звучить у навушниках українців. Артисти ЕНКО, серед яких Kalush Orchestra та Козак Сіромаха, за підтримки Мінцифри та Міністерства культури й інформаційної політики запускають проект «Музична мобілізація». Його ціль — показати, що Україна має багато талановитих виконавців, а від всього російського необхідно відмовлятися, щоб не спонсорувати жорстоку і несправедливу війну.

17:47:54 06.12.2022

6 грудня - День збройних сил України

Шановні військовослужбовці, учасники АТО та ветерани війн! Щиросердно вітаю з Днем Збройних сил України! Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти.

12:40:39 06.12.2022

ЯКЩО НЕМАЄ СВІТЛА ПОНАД 20 ГОДИН ПІДРЯД - ПОВІДОМЛЯЙТЕ ОПЕРАТИВНОГО ЧЕРГОВОГО РЖИЩІВСЬКОГО ВИКОНКОМА

До уваги жителів Ржищівської громади! Якщо у вас немає електроенергії понад 20 годин підряд – повідомте на гарячу лінію Ржищівського виконкому: 063 197 37 29 050 597 38 41 (цілодобово)

15:52:34 05.12.2022

ВСІМ ВОЛОНТЕРАМ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ - З ВДЯЧНІСТЮ ТА ПОВАГОЮ!

Шановні волонтери! Ваша подвижницька праця стала вагомим чинником об’єднання суспільства, зростання його громадської зрілості, усвідомлення, що справжня допомога й розуміння даються не стільки коштами, скільки теплом людських сердець та безкорисливою працею! Тому сьогодні щиро вітаю зі святом людей, які мають організаторський талант і чуйне серце. Для яких не буває чужого болю, чужого горя та чужих дітей, а є щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди.

15:50:24 05.12.2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Щиро пишаємося, що в Ржищівській громаді більшість її жителів залучені до волонтерської діяльності в тій, чи іншій мірі, тому що стояти осторонь соціальних проблем неможливо. «Будь тією зміною, яку хочеш бачити у світі!» — казав Магатма Ґанді, і один зі шляхів змін — волонтерство. Допомагаючи іншим, ми наближаємо позитивні зміни в суспільстві, беремо на себе відповідальність за те, що відбуваються довкола та надихаємо людей на творення добра. 

18:00:31 04.12.2022

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВОЛОНТЕРА АКЦІЯ "Я ВОЛОНТЕР"

5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера. Це люди, які жертвують свій час, ресурси та можливості на допомогу іншим людям без отримання грошової чи майнової вигоди. Запрошуємо всіх жителів Ржищівської громади долучитися до акції "Я ВОЛОНТЕР" та допомогти руками, коштами чи іншими наявними ресурсами наближати нашу спільну ПЕРЕМОГУ!

15:19:57 02.12.2022

ДОПОМОГА ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ У РЖИЩЕВІ

Найближчими днями переселенці зможуть зареєструватися на отримання 6660 гривень у Ржищеві. В рамках співпраці між Обухівською районною військовою адміністрацією на чолі з Олександром ГОМОНОМ та Угорською Екуменічною службою на території Обухівського району продовжує працювати мобільна бригада Угорської Екуменічної служби допомоги для реєстрації переселенців на отримання фінансової допомоги у розмірі 6660 грн

15:13:57 02.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора