A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ФОРМУЄМО ПОТРЕБИ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

З метою можливості формування потреби для забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб в зимовий період, Управління соціального захисту населення Ржищівської міської ради звертається до осіб, які отримали статус внутрішньо переміщеної особи та проживають на території Ржищівської міської територіальної громади подати необхідну потребу в зимових речах. До переліку потреб включаються:

15:13:41 20.12.2022

ЖИТЕЛІ КИЇВЩИНИ МОЖУТЬ НАДАТИ ЗВОРОТНИЙ ЗВ’ЯЗОК ПРО РОБОТУ ПУНКТУ НЕЗЛАМНОСТІ, ЗАПОВНИВШИ ГУГЛ-ФОРМУ

Як повідомляється на сайті Київської обласної військової адміністрації, відвідувачі Пунктів Незламності можуть залишити зворотний зв’язок щодо роботи пункту, заповнивши спеціальну гугл-форму  чи зателефонувавши на «гарячу лінію» Київської ОВА за номером: (044) 363 07 34. Відгуки допоможуть виправити недоліки та покращити роботу Пунктів.

16:14:17 15.12.2022

МІНРЕІНТЕГРАЦІЇ: ВІДТЕПЕР ВИТЯГ ПРО МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ МОЖНА ОТРИМАТИ ЧЕРЕЗ «ДІЮ»

Витяг про місце проживання може знадобитися при отриманні багатьох державних послуг, влаштуванні дитини в садочок, відкритті рахунку в банку тощо. Раніше для оформлення цього документа треба було звертатися до відповідних органів реєстрації. Відтепер же його можна отримати всього за кілька хвилин через застосунок «Дія». Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Для цього необхідно:

16:12:43 15.12.2022

В Україні створили чат-бот «Воби2», який в ігровій формі перевіряє що знають діти (віком від 9 років) про безпеку і вчить, як правильно діяти в умовах воєнного стану.

В Україні створили чат-бот «Воби2», який в ігровій формі перевіряє що знають діти (віком від 9 років) про безпеку і вчить, як правильно діяти в умовах воєнного стану. Якщо ж чогось не знають, то чат-бот навчить як не опинитися в ситуаціях, які загрожують життю, і як діяти ефективно, навіть потрапивши у скруту.

15:50:23 14.12.2022

МОЗ РОЗ’ЯСНЮЄ: ПРОВЕДЕННЯ НЕВІДКЛАДНИХ ХІРУРГІЧНИХ ОПЕРАЦІЙ ТА ГОСПІТАЛІЗАЦІЙ НЕ ПРИЗУПИНЯЄТЬСЯ

Незважаючи на систематичні масовані обстріли росіян, медична система України продовжує працювати та надавати необхідну медичну допомогу. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я України. Попри можливі загрози знеструмлення вся невідкладна медична допомога надаватиметься пацієнтам у повному обсязі. Екстрені втручання (що здійснюються негайно або протягом кількох годин, оскільки затримка проведення загрожує життю пацієнта) та термінові операції (виконання може здійснюватись у межах доби) проводитимуться в належні терміни.

10:19:11 13.12.2022

Скажи чесно, ти як? Олександра Заріцька (KAZKA)

Українській зірки та телеведучі відверто розповіли про відчуття та емоції, які переживають через повномасштабне вторгнення Росії. Проєкт «Скажи чесно, ти як?» розроблено за підтримки ВООЗ у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки (8 відеороликів).

14:00:01 12.12.2022

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ: СУБСИДІЇ ТА НОВІ МОЖЛИВОСТІ

Відтепер, кожен, хто не має достатньо коштів на оплату житлово-комунальних послуг - може звернутися за субсидією не лише до ЦНАПів та уповноважених осіб виконавчих органів територіальних громад, а й через відділення Пенсійний фонд України.

14:37:34 09.12.2022

ВІЧНИЙ СПАЛАХ ЛЮБОВІ

Дивовижна українська хустка, наділена особливим даром нести у світ велич і пам'ять. Так, кожна хустина вміє розповісти не лише про свою господиню, а й про її життя. Саме хутці відводилася відповідальна роль визначати рівень хазяйновитості жінки, її статус у сім'ї та громаді. Звичайні повсякденніі хусточки захищали свою господиню від спекотного сонця і своєю привабливістю славили  її, як чепуруху.

09:17:14 07.12.2022

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановна Ржищівська громадо, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Вам випала висока довіра жителів громади представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя.

08:43:43 07.12.2022

7 ГРУДНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Саме 7 грудня 1990 року Верховною Радою України був прийнятий закон «Про місцеве самоврядування». Історія самоврядного суспільства бере початок з часів Київської Русі. Це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями, для вирішення життєвих гараздів та проблем. В Україні самоврядування зазнає постійних реформ та змін, спочатку становлення незалежності, створення української державності, зміна територіального устрою.

08:10:31 07.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора