A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Всеукраїнський фонд «Крок за кроком» радий анонсувати проєкт “Дитячій садочок на дому для дітей раннього віку”, що реалізується за ініціатива Міжнародної організації праці (МОП)

Шановні жінки Київської та Житомирської областей! Ми раді анонсувати вам чудову можливість взяти участь в проєкті “Дитячій садочок на дому для дітей раннього віку”. Ця ініціатива Міжнародної організації праці (МОП) спрямована на пілотування моделі організації дитячих садочків на дому, документування досвіду та розробку рекомендацій для подальшого поширення кращих практик! Якщо ви далекоглядна жінка віком від 18 до 54 років, яка проживає в Київській або Житомирській областях й мрієте створити послуги з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому в своїй громаді, це проєкт саме для вас!

14:25:30 15.01.2024

Онлайн магазин дров для населення «ДроваЄ»

Філія «Богуславське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАІНИ», з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періоду 2024 років інформує щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади.

10:40:28 10.01.2024

Шановні жителі Ржищівської громади! Прийміть щирі вітання з Новим 2024 роком!

Ось і минає ще один рік. Рік, який приніс нам безліч випробувань, навчив бути сміливими й рішучими, цінувати кожну хвилину життя. У березні цього року ми пережили страшну атаку ворожими дронами, яка забрала життя дев’яти людей та назавжди змінила нас, наші цінності, наш світогляд. Водночас це був рік сміливості, незламності та єднання у боротьбі за нашу землю та свободу.

20:33:39 31.12.2023

Проект «Мрія»: захистимо інформаційне поле України від російської пропаганди

Російська пропаганда та дезінформація є серйозною загрозою для України. Вона поширюється через різні канали, включаючи Інтернет, соціальні мережі та традиційні ЗМІ. Мета пропаганди - вплинути на громадську думку та дестабілізувати ситуацію в Україні. Проект «Мрія» https://mriya.social/ - це ініціатива, яка об'єднує зусилля волонтерів та департаменту Кіберполіції України у боротьбі проти російської пропаганди та дезінформації. Проект було запущено у 2022 році, на початку російського вторгнення в Україну.

14:53:41 28.12.2023

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ АКВАКУЛЬТУРИ

Звертаємо увагу суб’єктів аквакультури, що Міністерством аграрної політики та продовольства України наказом № 1655 від 11.09.2023 року затверджено форму звіту №1А-аквакультура (річна) «Звіт про аквакультуру за 2023 рік» та інструкцію щодо заповнення форми звітності №1А-аквакультура (річна) «Звіт про аквакультуру за 2023 рік».

13:50:33 27.12.2023

ЩОДО ПІДНЯТТЯ ТАРИФІВ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ

Повідомляємо, що з 01.01.2024 року виконавчий комітет Ржищівської міської ради Київської області змушений підняти тарифи на комунальні послуги. Це зумовлено тим, що КП «ККП м.Ржищева» взагалі не зможе надавати послуги в повному об’ємі для споживачів при діючих тарифах. Порівняно з попереднім роком (з розрахунками, які закладалися в минулорічний тариф), значно зросли ціни на всі складові, що впливають на тариф:

09:12:25 27.12.2023

УВАГА. НОВА СХЕМА ШАХРАЇВ

Шахраї розсилають СМС з фішинговим посиланням. У повідомленні вказують, що посилка, яку ви відправили або надіслали, потребує уточнення даних. Для цього і пропонують перейти за посиланням. Так шахраї отримують гроші та персональні дані. Як уберегти себе?

09:10:56 27.12.2023

РЖИЩІВСЬКА ГРОМАДА У ЖАЛОБІ....

Трагічна звістка надійшла до села Стайки Ржищівської громади. Перестало битись серце військовослужбовця, молодшого сержанта Віталія Сергійовича ГОЛИКА, 1986 р.н., батьки якого мешкають у селі Стайки. Віталій народився та жив у Києві. Тут отримав середню освіту. Після проходження строкової військової служби закінчив Київський національний економічний університет ім.Вадима Гетьмана, здобувши спеціальність «Економіка підприємства». Створив сім’ю, працював, виховував двох діток. З початку повномасштабного вторгнення рф, з березня 2022 року, боронив країну у складі першої стрілецької роти 135 окремого батальйону 114 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ на посаді стрільця стрілецького взводу.

08:52:02 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора