A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Що потрібно знати власникам домашніх тварин про сказ

      В час інформаційних технологій та інтернетизації майже кожен власник домашньої тварини черпає безліч інформації з мережі Інтернет і, власне, дійсно розуміється в питаннях утримання свого улюбленця. Незважаючи на таку високу обізнаність, у власників можуть виникати нові питання щодо утримання улюбленців або профілактики інфекційних захворювань на які треба знову шукати відповіді. Тому хочемо звернути увагу громадян на законодавчі акти щодо правил та умов утримання тварин в домашніх умовах.

10:39:53 04.10.2023

До уваги суб’єктів господарювання!

Обухівське районне управління ГУ ДСНС України у Київській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесені зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».

16:07:13 02.10.2023

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

З 4 жовтня старший сержант поліції Максим Михайлович ГОРВАТ здійснюватиме прийом громадян у приміщенні виконавчого комітету Ржищівської міської ради за адресою: вул.Соборна, 22, каб. №8.

19:11:39 01.10.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ ЗІ СВЯТАМИ

Шановні жителі громади! Традиційно в світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, берегині українського козацтва, ми відзначаємо День захисників і захисниць України та День Українського козацтва – знакові для кожного українця свята, що поєднали традиції минулого і сучасності, давні історичні подвиги та звитягу воїнів сьогодення.

08:18:09 01.10.2023

ЗАПРОШУЄМО НА ОРНІТОЛОГІЧНИЙ ВІКЕНД З МАКСИМОМ ГАВРИЛЮКОМ

Друзі! 7-8 жовтня, у вихідні дні, в Ржищеві буде цікаво. Приїде орнітолог Максим Гаврилюк, і під його керівництвом ми поринемо в пташиний світ. Будемо не просто пасивно спостерігати за птахами, а й активно допомагати їм знайти гнізда-домівки, сприяючи збільшенню біорізноманіття в Ржищівській громаді.

08:05:02 01.10.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

У першу неділю жовтня ми шлемо свої сердечні вітання нашим вірним наставникам, сіячам доброго і вічного, порадникам і друзям з професійним святом – Днем працівників освіти! Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

07:10:42 01.10.2023

«Школа адвокації» вирушає до міста неймовірної краси та містичної історії – Ржищева

Запрошуємо спільно з Молодіжною радою Ржищівської міської територіальної громади провести останній день вересня і зробити впевнений крок у наступний місяць на тренінгах “Покоління Ю” . Протягом нашого дводенного заходу ви зможете:

10:53:14 27.09.2023

РЖИЩІВЧАНИ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В АКЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

У Ржищеві розпочинається акція "РЖИЩІВ ВДЯЧНИЙ" до святкування Дня захисників та захисниць України. Цього року День захисників та захисниць в Україні буде відзначатися 1 жовтня. Війна за свободу та незалежність триває. Тому, як ніколи, потрібні слова щирої подяки та підтримки воїнам, які боронять наше життя. Ця акція – символ нашої вдячності всім героям сьогодення. Ми закликаємо ржищівчан висловити подяку нашим військовим, показати важливість їхньої місії для нашої держави і подякувати в зручний спосіб:

08:03:45 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора