A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Ми хочемо нагадати вам, що акція "Смілива гривня" вже триває!

З 4 вересня і до 30 листопада 2023 року маємо чудову можливість підтримати наших військових, які відважно стоять на захисті України. У межах акції "Смілива гривня" можна здавати монети, які перебувають в обігу. Це розмінні монети 10 та 50 копійок та обігові монети номіналом 1, 2, 5 та 10 гривень. Також у межах акції приймаються банкноти.

07:54:18 27.09.2023

Що варто знати про кір та вакцинацію проти кору

Кір — небезпечне вкрай заразне вірусне захворювання, що поширюється дуже швидко. 9 із 10 людей, з якими контактувала інфікована особа, теж захворіють, якщо вони не були щеплені. Кір може мати серйозні ускладнення. Під особливою загрозою — діти віком до п’яти років. Серед ускладнень кору — запалення середнього вуха (отит), запалення дихальних шляхів (бронхіт), запалення легенів (пневмонія), запалення мозку (енцефаліт), діарея. Кір може спричинити навіть смерть.

10:12:46 25.09.2023

9 порад для здоров’я вашого серця

29 вересня – Всесвітній день серця. Серцево-судинні захворювання є основними причинами смертності у світі. В Україні вони є причиною понад половини – 67% – усіх смертей.

11:17:58 21.09.2023

НАВЧАННЯ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ!

Офіс з розвитку підприємництва та експорту у співпраці з Visionest Insistute (Естонія) запрошують українських експортерів із усіх галузей виробництва на довгострокову практичну навчальну програму Export Academy 2023. Export Academy 2023 — освітня програма для українських підприємців малого та середнього бізнесу, які тільки планують виходити на зовнішній ринок або вже є експортерами та планують виходити на нові ринки. За результатами навчання учасники створять для своєї компанії експортний план з виходу на нові ринки.

11:16:11 21.09.2023

РЖИЩІВСЬКА МТГ ГОТУЄТЬСЯ ДО ОСІНЬО-ЗИМОВОГО ПЕРІОДУ

З різних джерел прогнозується, що зимовий період буде нелегким: є висока ймовірність того, що блекаути знову повторяться. Саме тому одним з пріоритетів роботи місцевої влади є забезпечити теплом, водою, світлом всі об’єкти інфраструктури Ржищівської громади. Протягом року Ржищівська міська рада закупляла обладнання та проводила додаткові роботи для того щоб забезпечити роботу об’єктів інфраструктури на випадок аварійних відключень електропостачання.

11:25:34 20.09.2023

Оголошується прийом заяв від бажаючих увійти до складу Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій...

Оголошується прийом заяв від бажаючих увійти до складу Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на території Ржищівської міської територіальниї громади.

15:29:13 14.09.2023

Увага! Імунізація диких тварин!

Враховуючи складну епізоотичну ситуацію щодо сказу тварин в області, повідомляємо, що протягом вересня - жовтня 2023 року на території Київської області в т.ч. на території Кагарлицької територіальної та Ржищівської об’єднаної територіальної громад по польових, лісових угіддях, чагарниках, буде проводитись пероральна вакцинація диких м’ясоїдних тварин проти сказу, методом розкладання приманок з вакциною у вигляді брикетів. В разі виявлення брикетів з вакциною не розбивати, не топтати, не порушувати їх цілісність.

15:18:03 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора