A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Зміни щодо проведення сертифікації, видачі та скасування сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал

Відділ контролю в сфері насінництва, розсадництва та якості зерна управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Київській області інформує, що уряд постановою від 17.11.2023 № 1210 затвердив нові Порядки проведення сертифікації, видачі та скасування сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал та форм сертифікатів на насіння та/або садивний матеріал ( https://ips.ligazakon.net/document/KP231210?an=181&hide=true ). Ці Порядки визначають процедуру проведення комплексу заходів, спрямованих на визначення сортових і посівних якостей насіння, та сортових і товарних якостей садивного матеріалу, видачі сертифікатів та їх скасування.

11:57:47 05.12.2023

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі.

15:03:46 01.12.2023

Словесні образи, постійні звинувачення, приниження та встановлення тотального контролю над життям іншої людини – усе це є проявом психологічного насильства.

Хоча воно і не залишає видимих слідів, але такий вид насильства завдає людині внутрішніх страждань, провокує психологічні травми та навіть може призвести до хронічної депресії або посттравматичного стресового розладу. Постраждали або стали свідком психологічного насильства? Не мовчіть!   Телефонуйте за номером 102 та викликайте поліцію.   Психологічне насильство – це не ОК!   У рамках  міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства. Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!  

17:01:17 29.11.2023

Як економити на електроенергії з Лічильником «День/Ніч», – розповідає ДТЕК Київські регіональні електромережі

ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує придбати Лічильник «День/Ніч»* для економії на електроенергії. Клієнту лише потрібно замовити новий прилад обліку, а все інше наш фахівець виконає сам за один візит. Ми постійно працюємо над тим, щоб сервіси та послуги були якомога зручнішими й максимально корисними.

14:46:44 29.11.2023

Кожна сімʼя, у якої народилася дитина, може отримати допомогу від держави у вигляді «пакунка малюка» (бебі-бокс)

У ньому міститься комплект із понад 90 предметів і виробів, які знадобляться для догляду за немовлям у перші місяці його життя (підгузки, пеленки, ковдри, засоби гігієни, іграшки та інше). Усі речі обов’язково перевірені та сертифіковані. Загальна вартість такого пакунка – 6 778 грн.

10:39:04 28.11.2023

Усуваємо наслідки циклону на Київщині: енергетики ДТЕК ліквідовують аварійні відключення світла в регіоні

Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі усувають аварійні відключення світла, що сталися внаслідок негоди на Київщині. Через сильний снігопад в ніч з 26 на 27 листопада та посилення вітру до 25 м/с станом на 9.00 знеструмлені 44 повітряних ліній та 1033 трансформаторних підстанцій, без світла 40 тисяч осель. Мобілізовані всі сили та спецтехніка, щоб у максимально стислі терміни відновлювати електропостачання.

10:57:46 27.11.2023

Без черг: до центрів обслуговування клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі можна записатись онлайн

ДТЕК Київські регіональні електромережі постійно вдосконалює свої дистанційні сервіси обслуговування клієнтів, що дозволяє вирішити майже будь-яке питання не виходячи з дому. Але для тих, хто надає перевагу завітати до центрів обслуговування клієнтів (ЦОК) особисто, відновлено послугу онлайн-запису. Завдяки ній можна обрати зручний час і дату візиту до фахівця, щоб швидко вирішити питання.

09:32:17 23.11.2023

ЗВЕРНЕННЯ РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Шановна Ржищівська громадо! Сьогодні ми згадуємо події Революції Гідності та Помаранчевої Революції, які змінили Україну. Вшановуємо тих, хто боровся на Майдані за волю, незалежність, гідність та свободу. Як і 10 років тому, Гідність і Свобода є визначальними у нашому світогляді сьогодні, коли мужні українські воїни виборюють щасливе майбутнє для нашої держави. Зараз полем битви за свободу нації стала вся Україна. І кожний з нас робить свій посильний і свідомий внесок у велику спільну справу.

19:36:55 21.11.2023

ПРО РОБОТУ МЕРЕЖ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ ПРИ ВІДКЛЮЧЕННІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ В РЖИЩІВСЬКІЙ МТГ

Російськими військовими системно обстрілюються об'єкти енергетичної інфраструктури. На випадок виникнення екстреної ситуації, для забезпечення безперебійної подачі води у житлові будинки та підприємства Ржищева Виконавчим комітетом Ржищівської міської ради разом з КП «КПП м.Ржищева» розроблено План забезпечення об’єктів критичної інфраструктури резервними джерелами живлення

09:51:24 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора