A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ПРО РОБОТУ МЕРЕЖ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ ПРИ ВІДКЛЮЧЕННІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ В РЖИЩІВСЬКІЙ МТГ

Російськими військовими системно обстрілюються об'єкти енергетичної інфраструктури. На випадок виникнення екстреної ситуації, для забезпечення безперебійної подачі води у житлові будинки та підприємства Ржищева Виконавчим комітетом Ржищівської міської ради разом з КП «КПП м.Ржищева» розроблено План забезпечення об’єктів критичної інфраструктури резервними джерелами живлення

09:51:24 21.11.2023

Вступай до тероборони Київської області! Захищаємо своїх пліч-о-пліч зі своїми!

Продовжуємо набір до 114-ї окремої бригади територіальної оборони. Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine. Запрошуємо разом з побратимами захищати свій дім та країну! Приєднавшись до нас ви гарантовано пройдете навчання в найкращих навчальних центрах ТРО та отримаєте повний комплект спорядження.

12:08:41 14.11.2023

Вірусний гепатит А та його профілактика

                За повідомленням МОЗ України з 17 жовтня по 06 листопада поточного року  на Вінничині зафіксовано спалах вірусного гепатиту А. Лабораторно підтверджено 245 випадків, госпіталізовано 182 людини. Поодинокі випадки захворювання зафіксовані і в інших регіонах України.

11:19:03 09.11.2023

Земельні питання: як і де можна отримати консультацію юриста безоплатно

Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців. Так, кожна людина може отримати безоплатно консультацію та допомогу в складенні різних документів, крім документів до суду.

11:19:00 06.11.2023

Богуславське лісове господарство інформує

Жителі громад Київщини!  Щоб придбати деревину для опалення слід звернутися до представництва філії та:  - написати заяву, в якій вказати необхідний обсяг деревини, надати копію ідентифікаційного коду або паспорту та довідку про необхідність забезпечення дровами від відповідної міської, селищної ради, старостату тощо.

14:11:23 30.10.2023

Інститут політико-правових та релігійних досліджень з нагоди відзначення Дня Соборності України проводить Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді».

Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Національно-патріотичне становлення молоді» з нагоди відзначення Дня Соборності України (далі – Конкурс) проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки:

21:02:09 19.10.2023

Що таке хвороба Лайма або бореліоз

За 9 місяців 2023року  по Ржищівській МТГ було зареєстровано 2 випадки хвороби Лайма (с. Стайки, с. Юшки) серед дорослого населення. Хвороба Лайма (кліщовий бореліоз, Лайм-бореліоз) — інфекційне трансмісивне захворювання. Інфекцію переносять іксодові кліщі.

15:18:55 19.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора