A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИНИКНЕННЯ ПОЖЕЖ ТА ІНШИХ НС ПІД ЧАС ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки місць, що будуть задіяні для проведення святкових заходів до Дня Незалежності України рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки.

14:25:09 21.08.2023

Обухівський район: рятувальники спільно з працівниками поліції завітали до дітлахів з цікавими розповідями

18 серпня рятувальники Обухівського районного управління спільно з працівниками поліції провели пізнавальний захід з дітьми в одному із закладів освіти Ржищівської міської територіальної громади. В ігровій формі рятувальники розповіли дітям про всі наслідки, котрі можуть статися, якщо не дотримуватися основних правил пожежної безпеки в побуті, також розповідали про дії малят при виникненні пожежі, небезпеки дитячих пустощів з вогнем та безпеки на водоймах.

13:33:44 18.08.2023

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки в природних екосистемах

З початку року на Обухівщині станом на 11 серпня 2023 року сталося вже 189 пожеж сухої рослинності. Випалювання опалого листя та сухої трави шкодить не лише довкіллю, але і здоров’ю людини, призводить до значних матеріальних збитків.

13:30:49 18.08.2023

Рятувальники Обухівського районного управління провели обстеження територій одного з населених пунктів Ржищівської громади за допомогою БПЛА

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій в екосистемах та виявлення правопорушників правил пожежної безпеки 25 липня рятувальники Обухівського районного управління провели обстеження територій одного з населених пунктів Ржищівської громади за допомогою БПЛА. Було оглянуто стан пожежної безпеки в місцях прилягання лісових масивів до полів та доріг на території населеного пункту

15:58:23 25.07.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ СЕРЕД МЕШКАНЦІВ МІСТА

З метою запобігання виникнення пожеж в екосистемах та загибелі людей на водних об’єктах Ржищівської громади 08 травня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели інформаційно роз’яснювальну роботу серед мешканців Ржищева.

14:45:12 08.05.2023

04 травня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській провели інформаційно роз’яснювальну роботу серед населення жителів Ржищівської громади

З метою запобігання виникнення пожеж в екосистемах 04 травня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській провели інформаційно роз’яснювальну роботу серед населення жителів Ржищівської громади. Нагадали громадянам про заборону спалювання сухої рослинності та її залишків. Рятувальники черговий раз нагадали громадянам про наслідки до яких призводять пожежі в екосистемах та санкції передбачені за дані порушення.

19:43:43 04.05.2023

04 травня  рятувальники Обухівського районного управління провели Єдиний урок з безпеки з учнями одного з навчальних закладів Ржищівської громади

Під час заходу фахівці розповіли дітям про основні правила поведінки в умовах небезпеки, про заборону користування сірниками та відкритим вогнем.  Інспектори нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та відпрацювали дії під час даного сигналу. Дітям було наголошено правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі.

19:26:35 04.05.2023

Житель Стайок пішов порибалити на Дніпро: його тіло знайшли через три тижні

14.04.2023 року орієнтовно о 13 годині 00 хвили пішов з дому рибалити на р. Дніпро житель с. Стайки Ржищівської МТГ, Обухівського району, Київської області та не повернувся. При проведенні пошукових робіт 14.04.2023 року було виявлено на березі р. Дніпро спорядження даного громадянина але пошукові результати на той час результатів не дали.

19:25:22 04.05.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ

З метою запобігання виникнення пожеж в екосистемах 29 квітня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення жителів Ржищівської громади.

15:14:04 03.05.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ МОНІТОРИНГ ЕКОСИСТЕМ ЗА ДОМОМОГОЮ АЕРОЗЙОМКИ

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій в екосистемах, а також виявлення правопорушників правил пожежної безпеки, 19 квітня рятувальники Обухівського районного управління провели аерозйомку за допомогою БПЛА лісових масивів, прилягання лісових масивів до населених пунктів Кагарлицької та Ржищівської громад.

12:45:50 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора