Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

05 лютого рятувальники Обухівського районного управління провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів Ржищівської громади.

Фахівці ДСНС нагадали та наголосили на дотриманні правил пожежної безпеки в побуті та надали рекомендації, щодо користування елктронагрівальними приладами, генераторами, свічками та іншими альтернативними джерелами живлення, пічним опаленням. Особливу увагу населення було звернуто на дії у разі виявлення вибухонебезпечних чи інших підозрілих предметів.

15:47:35 05.02.2024

Другий етап міжнародної спецоперації: Нацполіція спільно з чеськими правоохоронцями затримала учасників злочинної організації

Зловмисники створили мережу фішингових сall-центрів на території столиці і ошукали десятки іноземців на майже два мільйони чеських крон, що в еквіваленті складає близько трьох мільйонів гривень. 

16:49:14 22.01.2024

Завдав провідній світовій компанії сотні мільйонів збитків: кіберполіція та слідчі Нацполу викрили хакераЗавдав провідній світовій компанії сотні мільйонів збитків: кіберполіція та слідчі Нацполу викрили хакера

Оперативники Департаменту кіберполіції та слідчі Головного слідчого управління Нацполіції під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора спільно з колегами з Європолу (установа правопорядку ЄС з протидії міжнародній організованій злочинності) викрили 29-річного хакера.

18:14:05 12.01.2024

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИНИКНЕННЯ ПОЖЕЖ ТА ІНШИХ НС ПІД ЧАС ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки місць, що будуть задіяні для проведення святкових заходів до Дня Незалежності України рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки.

14:25:09 21.08.2023

Обухівський район: рятувальники спільно з працівниками поліції завітали до дітлахів з цікавими розповідями

18 серпня рятувальники Обухівського районного управління спільно з працівниками поліції провели пізнавальний захід з дітьми в одному із закладів освіти Ржищівської міської територіальної громади. В ігровій формі рятувальники розповіли дітям про всі наслідки, котрі можуть статися, якщо не дотримуватися основних правил пожежної безпеки в побуті, також розповідали про дії малят при виникненні пожежі, небезпеки дитячих пустощів з вогнем та безпеки на водоймах.

13:33:44 18.08.2023

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки в природних екосистемах

З початку року на Обухівщині станом на 11 серпня 2023 року сталося вже 189 пожеж сухої рослинності. Випалювання опалого листя та сухої трави шкодить не лише довкіллю, але і здоров’ю людини, призводить до значних матеріальних збитків.

13:30:49 18.08.2023

Рятувальники Обухівського районного управління провели обстеження територій одного з населених пунктів Ржищівської громади за допомогою БПЛА

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій в екосистемах та виявлення правопорушників правил пожежної безпеки 25 липня рятувальники Обухівського районного управління провели обстеження територій одного з населених пунктів Ржищівської громади за допомогою БПЛА. Було оглянуто стан пожежної безпеки в місцях прилягання лісових масивів до полів та доріг на території населеного пункту

15:58:23 25.07.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ СЕРЕД МЕШКАНЦІВ МІСТА

З метою запобігання виникнення пожеж в екосистемах та загибелі людей на водних об’єктах Ржищівської громади 08 травня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели інформаційно роз’яснювальну роботу серед мешканців Ржищева.

14:45:12 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора