A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

18 квітня відбулася робоча нарада з питань цивільного захисту населення за участі першого заступника міського голови Юрія Терещенка, начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС і ЦЗН Валерія Лобуренка, старости Стайківського старостинського округу Олексія Терещенка, а також головного фахівця відділу планування заходів ЦЗ головного управління ДСНС України в Київській області Дениса Ільченка та начальника відділу організації заходу ЦЗ Обухівського РУ ГУ ДСНС України в Київській області Дмитра Прища.

16:06:41 18.04.2023

ОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ КУРС НАВЧАННЯ ДОБРОВОЛЬЦІВ-РЯТУВАЛЬНИКІВ!  

Відповідно до статті 27 Кодексу цивільного захисту України, Положення про добровільні формування цивільного захисту та Порядку здійснення навчання діям  у надзвичайних ситуаціях, затверджених відповідно постановами Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 № 616 та від 26.06.2013 №444 районними державними (військовими) адміністраціями та органами місцевого самоврядування під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій утворюються добровільні формування цивільного захисту. 

16:58:40 17.04.2023

ПРО БЕЗПЕКУ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ ВЕЛИКОДНЯ

Напередодні святкування Великодня співробітники Обухівського районного управління черговий раз провели зустріч з настоятелями церков. З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій в культових спорудах рятувальниками було проведено інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки під час відзначення Великодня та порядку дій у разі сигналу «Повітряна Тривога».

14:39:00 13.04.2023

Обережно – міни!

До уваги жителів Київщини! Через покращення погоди в Київській області та наближення свят побільшала кількість людей, які проводять час на природі. У зв’язку з цим нагадуємо головні правила дотримання мінної безпеки:

14:20:20 11.04.2023

ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА ПД ЧАС ВЕЛИКОДНЯ

Наближається Великдень, багато хто буде освячувати паску в храмі, тому працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України нагадують, як забезпечити власну безпеку під час святкування, аби по святі залишилися лише приємні спогади. Настоятелям церков потрібно звернути увагу на стан утримання електрогосподарства та приладів опалення, шляхи евакуації громадян, протипожежне водопостачання, виконання заходів безпеки під час користування свічками та відкритим вогнем, кадильним вугіллям та зберігання його залишків, наявність у будівлях вогнегасників, знаків пожежної безпеки тощо. Слід також визначити порядок дій у разі пожежі.

14:18:04 11.04.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕДИ ЄДИНИЙ УРОК БЕЗПЕКИ ДЛЯ МАЛЕЧІ

4 квітня рятувальники Обухівського районного управління провели Єдиний урок безпеки з вихованцями одного з навчальних закладів Ржищівської громади. Під час заходу фахівці розповіли дітям про основні правила поведінки в умовах небезпеки, про заборону користування сірниками та відкритим вогнем. Інспектори нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та відпрацювали дії під час даного сигналу. Дітям було наголошено на дотриманні правил пожежної безпеки як вдома, так і на вулиці, а також розповіли як діяти, опинившись в осередку пожежі.

03:06:53 06.04.2023

Працівниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області 28 березня було проведено інструктаж з працівниками Ржищівського геріатричного пансіонату стосовно дотримання правил пожежної безпеки в закладі

З метою забезпечення пожежної безпеки в лікувальних закладах  працівниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області 28 березня було проведено інструктаж з працівниками Ржищівського геріатричного пансіонату стосовно дотримання правил пожежної безпеки в закладі. Фахівці ДСНС наголосили на дотриманні правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та відпрацювали дії під час даного сигналу. Під час заходу особливу увагу звернули на поводження та дії у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

14:08:12 29.03.2023

28 березня працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели робочу зустріч з працівниками Ржищівського лісництва.

Метою зустрічі було налагодження співпраці стосовно проведення рейдових заходів, щодо виявлення правопорушників пожежної безпеки в природних екосистемах. Також з працівниками було проведено інструктаж, щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісах та оглянуто наявність і справність засобів пожежогасіння в екосистемах, які є на озброєнні лісового господарства.  

14:07:18 29.03.2023

28 березня рятувальники Обухівського районного управління провели Онлайн урок з безпеки з учнями одного з навчальних закладів Ржищівської громади

Під час заходу рятувальники розповіли дітям про основні правила поведінки в умовах небезпеки, про заборону користування сірниками та відкритим вогнем.  Інспектори ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та відпрацювали дії під час даного сигналу. Дітям було наголошено правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі.

14:05:56 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора