Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

04 травня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській провели інформаційно роз’яснювальну роботу серед населення жителів Ржищівської громади

З метою запобігання виникнення пожеж в екосистемах 04 травня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській провели інформаційно роз’яснювальну роботу серед населення жителів Ржищівської громади. Нагадали громадянам про заборону спалювання сухої рослинності та її залишків. Рятувальники черговий раз нагадали громадянам про наслідки до яких призводять пожежі в екосистемах та санкції передбачені за дані порушення.

19:43:43 04.05.2023

04 травня  рятувальники Обухівського районного управління провели Єдиний урок з безпеки з учнями одного з навчальних закладів Ржищівської громади

Під час заходу фахівці розповіли дітям про основні правила поведінки в умовах небезпеки, про заборону користування сірниками та відкритим вогнем.  Інспектори нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та відпрацювали дії під час даного сигналу. Дітям було наголошено правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі.

19:26:35 04.05.2023

Житель Стайок пішов порибалити на Дніпро: його тіло знайшли через три тижні

14.04.2023 року орієнтовно о 13 годині 00 хвили пішов з дому рибалити на р. Дніпро житель с. Стайки Ржищівської МТГ, Обухівського району, Київської області та не повернувся. При проведенні пошукових робіт 14.04.2023 року було виявлено на березі р. Дніпро спорядження даного громадянина але пошукові результати на той час результатів не дали.

19:25:22 04.05.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ

З метою запобігання виникнення пожеж в екосистемах 29 квітня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення жителів Ржищівської громади.

15:14:04 03.05.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ МОНІТОРИНГ ЕКОСИСТЕМ ЗА ДОМОМОГОЮ АЕРОЗЙОМКИ

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій в екосистемах, а також виявлення правопорушників правил пожежної безпеки, 19 квітня рятувальники Обухівського районного управління провели аерозйомку за допомогою БПЛА лісових масивів, прилягання лісових масивів до населених пунктів Кагарлицької та Ржищівської громад.

12:45:50 20.04.2023

РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

18 квітня відбулася робоча нарада з питань цивільного захисту населення за участі першого заступника міського голови Юрія Терещенка, начальника відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС і ЦЗН Валерія Лобуренка, старости Стайківського старостинського округу Олексія Терещенка, а також головного фахівця відділу планування заходів ЦЗ головного управління ДСНС України в Київській області Дениса Ільченка та начальника відділу організації заходу ЦЗ Обухівського РУ ГУ ДСНС України в Київській області Дмитра Прища.

16:06:41 18.04.2023

ОРГАНІЗОВУЄТЬСЯ КУРС НАВЧАННЯ ДОБРОВОЛЬЦІВ-РЯТУВАЛЬНИКІВ!  

Відповідно до статті 27 Кодексу цивільного захисту України, Положення про добровільні формування цивільного захисту та Порядку здійснення навчання діям  у надзвичайних ситуаціях, затверджених відповідно постановами Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 № 616 та від 26.06.2013 №444 районними державними (військовими) адміністраціями та органами місцевого самоврядування під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій для проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків таких ситуацій утворюються добровільні формування цивільного захисту. 

16:58:40 17.04.2023

ПРО БЕЗПЕКУ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ ВЕЛИКОДНЯ

Напередодні святкування Великодня співробітники Обухівського районного управління черговий раз провели зустріч з настоятелями церков. З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій в культових спорудах рятувальниками було проведено інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки під час відзначення Великодня та порядку дій у разі сигналу «Повітряна Тривога».

14:39:00 13.04.2023

Обережно – міни!

До уваги жителів Київщини! Через покращення погоди в Київській області та наближення свят побільшала кількість людей, які проводять час на природі. У зв’язку з цим нагадуємо головні правила дотримання мінної безпеки:

14:20:20 11.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора