A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

ЗВЕРНЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

П’ятий місяць ворог – звір у людській подобі, що має конкретну назву «росія» випробовує на міцність нашу країну. Цинічні атаки і неприхована агресія прагне похитнути нашу віру у власні сили, залякуючи ракетними ударами. Ми довели, що нас неможливо захопити за 3-5 днів і влаштувати у Києві парад перемоги. Україна щодня платить високу ціну за те, щоб наступні покоління жили у мирі й добробуті, тому важливо кожен з цих днів докладати максимум зусиль, аби наблизити це довгоочікуване мирне майбутнє. Кожен українець здатний і мусить зробити бодай щось для того, щоб ми розуміли часові межі того дня, коли ворожі ракети вже не зможуть завдати нам шкоди і в Україні більше не лунатиме сигнал «Повітряна тривога».

15:34:03 01.07.2022

НІЧНА ПОЖЕЖА У РЖИЩІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

7 червня, о 01:45 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу в с.Пії, інформує Головне управління ДСНС України у Київській області. На гасіння пожежі негайно виїхали рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ржищів, 19-ї ДПРЧ м. Кагарлик та 14-ї ДПРЧ м. Миронівка. По прибуттю до місця виклику встановлено, що горить господарча будівля. Пожежу локалізовано о 02:49, однак ліквідовано лише о 05:10. До гасіння пожежі залучались 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу. Причина загорання встановлюється.  

21:48:41 07.06.2022

НАГАДУЄМО ВСІМ: НЕ ІГНОРУЙТЕ СИРЕНИ, ЩО СИГНАЛІЗУЮТЬ ПОВІТРЯНУ ТРИВОГУ, - ПЕРЕХОДЬТЕ В УКРИТТЯ!

Останнім часом у Ржищеві спостерігається тенденція частого нехтування сигналами сирен, що повідомляють про повітряну тривогу та небезпеку, пов’язану з нею. На жаль, після відведення російських військ від територій столиці та Київської області не минула загроза ракетних обстрілів, про що свідчать події останніх днів.

21:53:27 06.06.2022

Рятувальники Обухівського РУ провели рейд по сільськогосподарським підприємствам Ржищівської та Кагарлицької громад

З метою недопущення матеріальних втрат зернових через пожежі та інші надзвичайні ситуації в місцях збирання, зберігання та переробки врожаю зернових 02 червня рятувальники Обухівського РУ провели рейд по сільськогосподарським підприємствам Ржищівської та Кагарлицької громад.  Представники ДСНС оглянули наявність та справність засобів пожежогасіння,  провели інструктаж працівникам підприємств та нагадали про правила пожежної безпеки під час збирання врожаю.  Також рятувальники нагадали представникам про заборону спалювання сухої трав'яної рослинності та їх наслідки, послідовність дій при виявлені вибухонебезпечних предметів. ???????

16:29:41 03.06.2022

Рятувальники Обухівського РУ провели нараду з керівником Ржищівського лісництва ДП «Богуславське лісництво» щодо взаємодії з ДСНС України на випадок  надзвичайних ситуацій пов’язаних з пожежами в лісах

З метою попередження пожеж в природних екосистемах 02 червня рятувальники Обухівського РУ провели нараду з керівником Ржищівського лісництва ДП «Богуславське лісництво» щодо взаємодії з ДСНС України на випадок  надзвичайних ситуацій пов’язаних з пожежами в лісах.

16:27:52 02.06.2022

Рятувальники Обухівського районного управління провели рейд по водним об’єктам

З метою попередження загибелі людей на водних об’єктах Ржищівської та Кагарлицької громад 02 червня рятувальники Обухівського районного управління провели рейд по водним об’єктам розташованим на територіях громад.  В ході рейду працівники ДСНС нагадали громадянам про правила поводження на воді та про виявлення вибухонебезпечних предметів поблизу водойм та дії у разі знаходження небезпечних знахідок.

16:24:24 02.06.2022

ОБУХІВСЬКЕ РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОПЕРЕДЖАЄ:

Під час військового стану відвідування лісів та паркової зони (прохід та проїзд) на території Обухівського району заборонений. Це розпорядження Обухівської адміністрації (наказ № 72 від 20.03.2022 року). Спалювання сміття, сухої рослинності, опалого листя на присадибних ділянках та біля лісової місцевості під час військового стану прирівнюється до диверсії. Також не забуваємо про те, що такі дії є порушенням ст. 71 та 77-1 КупАП.        Згідно ст. 77 КУпАП, порушення вимог пожежної безпеки в лісах - тягне за  собою накладення штрафу на громадян від дев'яноста до двохсот сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (тобто від 1 тис. 530 грн до 4 тис. 590 грн.) та на посадових осіб - від двохсот сімдесяти до дев'ятисот неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян (тобто від 4 тис. 590 грн. до 15 тис. 300 грн).

09:08:34 02.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора