A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

Працівниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області 28 березня було проведено інструктаж з працівниками Ржищівського геріатричного пансіонату стосовно дотримання правил пожежної безпеки в закладі

З метою забезпечення пожежної безпеки в лікувальних закладах  працівниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області 28 березня було проведено інструктаж з працівниками Ржищівського геріатричного пансіонату стосовно дотримання правил пожежної безпеки в закладі. Фахівці ДСНС наголосили на дотриманні правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та відпрацювали дії під час даного сигналу. Під час заходу особливу увагу звернули на поводження та дії у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

14:08:12 29.03.2023

28 березня працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели робочу зустріч з працівниками Ржищівського лісництва.

Метою зустрічі було налагодження співпраці стосовно проведення рейдових заходів, щодо виявлення правопорушників пожежної безпеки в природних екосистемах. Також з працівниками було проведено інструктаж, щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісах та оглянуто наявність і справність засобів пожежогасіння в екосистемах, які є на озброєнні лісового господарства.  

14:07:18 29.03.2023

28 березня рятувальники Обухівського районного управління провели Онлайн урок з безпеки з учнями одного з навчальних закладів Ржищівської громади

Під час заходу рятувальники розповіли дітям про основні правила поведінки в умовах небезпеки, про заборону користування сірниками та відкритим вогнем.  Інспектори ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» та відпрацювали дії під час даного сигналу. Дітям було наголошено правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі.

14:05:56 29.03.2023

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформує: про заборону спалювання сухої рослинності

         У зв’язку з великою кількістю пожеж в природних екосистемах на території Обухівського району, працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області вкотре наголошують жителям Обухівського району про заборону спалювання сухої рослинності.

13:34:24 20.03.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНІ БЕСІДИ З ПРИХИЛЬНИКАМИ ЗИМОВОЇ РИБОЛОВЛІ

Тільки-но позначки на термометрі опускаються нижче 0 градусів за Цельсієм, як на водоймах з’являється значна кількість любителів зимової риболовлі. Тому з метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах рятувальники продовжують проводити бесіди з рибалками, застерігати їх та нагадувати правила поведінки на льоду.

16:25:31 11.01.2023

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ ІНСТРУКТАЖ З НАСТОЯТЕЛЯМИ ХРАМІВ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Напередодні святкування Різдвяних свят, з метою забезпечення пожежної безпеки, інспекторським складом Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено інструктаж з настоятелями храмів Ржищівської громади.

11:28:26 06.01.2023

Інспекторським складом Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено нараду з керівниками навчальних закладів Ржищівської громади

Напередодні святкування Новорічних та Різдвяних свят в навчальних закладах з метою забезпечення пожежної безпеки, інспекторським складом Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено нараду з керівниками навчальних закладів Ржищівської громади.

16:09:22 20.12.2022

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ ОГЛЯД КУЛЬТОВИХ СПОРУД КАГАРЛИЦЬКОЇ ТА РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАД

З метою попередження виникнення пожеж в культових спорудах у період святкування Новорічних та Різдвяних свят, інспекторським складом Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено огляд культових споруд Кагарлицької та Ржищівської громад та інструктаж з настоятелями церков.

15:19:17 20.12.2022

НОВИНИ ПОЛІЦІЇ: МАЛИЙ БУКРИН

Днями до поліції надійшло повідомлення про викрадення електроінструменту із приватного домоволодіння. 42-річний мешканець столиці повідомив, що упродовж тижня із його дачного будинку в селі Малий Букрин невідома особа викрала електропилку та зварювальний апарат. Провівши низку оперативних заходів, поліцейські Кагарлика встановили особу та місцеперебування 38-річного крадія.

11:33:55 26.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора