A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

ІНФОРМУЙТЕ СВОЇХ РІДНИХ І БЛИЗЬКИХ: ЕВАКУАЦІЯ РЯТУЄ ЖИТТЯ!

Залишатися й надалі в Донецькому регіоні вкрай небезпечно не тільки у зв’язку з активними бойовими діями. Вже через декілька місяців розпочнеться осінньо-зимовий опалювальний період. В умовах відсутності газу, постійними перебоями з електропостачанням це буде найскладніша та найхолодніша зима для Донецької області, за всю історію незалежної України.

14:47:57 08.08.2022

Алгоритм дій при сигналі "Повітряня тривога"

Україна платить високу ціну за те, щоб майбутні покоління жили у мирній, суверенній та незалежній державі. Тому вкотре нагадуємо про необхідність дослухатися до порад, які рятують життя. Коли лунає сигнал повітряної тривоги спускайтесь у найближче укриття. Вивчіть інформацію про те, де знаходяться найближчі до вас укриття та пам’ятайте про правило «двох стін». Попередження – це можливість бути готовим до небезпеки і зберегти своє життя та життя близьких

18:07:50 02.08.2022

На території Київської області заборонено запускати у повітря дрони, квадрокоптери та безпілотні літальні апарати без відповідного дозволу

До уваги жителів Київщини, фермерів та керівників сільгосппідприємств! Нагадуємо, на території Київської області забороняється використання повітряного простору цивільною авіацією (повітряним суднам, легкомоторним літальним апаратам, квадрокоптерам, дронам, іншим безпілотним літальним апаратам, повітряним безмотороним засобам пересування, планерам, дельтапланам, аеростатам, дирижаблям тощо).

09:39:18 18.07.2022

ЗВЕРНЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

П’ятий місяць ворог – звір у людській подобі, що має конкретну назву «росія» випробовує на міцність нашу країну. Цинічні атаки і неприхована агресія прагне похитнути нашу віру у власні сили, залякуючи ракетними ударами. Ми довели, що нас неможливо захопити за 3-5 днів і влаштувати у Києві парад перемоги. Україна щодня платить високу ціну за те, щоб наступні покоління жили у мирі й добробуті, тому важливо кожен з цих днів докладати максимум зусиль, аби наблизити це довгоочікуване мирне майбутнє. Кожен українець здатний і мусить зробити бодай щось для того, щоб ми розуміли часові межі того дня, коли ворожі ракети вже не зможуть завдати нам шкоди і в Україні більше не лунатиме сигнал «Повітряна тривога».

15:34:03 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора