Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ ОГЛЯД КУЛЬТОВИХ СПОРУД КАГАРЛИЦЬКОЇ ТА РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАД

З метою попередження виникнення пожеж в культових спорудах у період святкування Новорічних та Різдвяних свят, інспекторським складом Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено огляд культових споруд Кагарлицької та Ржищівської громад та інструктаж з настоятелями церков.

15:19:17 20.12.2022

НОВИНИ ПОЛІЦІЇ: МАЛИЙ БУКРИН

Днями до поліції надійшло повідомлення про викрадення електроінструменту із приватного домоволодіння. 42-річний мешканець столиці повідомив, що упродовж тижня із його дачного будинку в селі Малий Букрин невідома особа викрала електропилку та зварювальний апарат. Провівши низку оперативних заходів, поліцейські Кагарлика встановили особу та місцеперебування 38-річного крадія.

11:33:55 26.10.2022

ВСТАНОВЛЕНО СВІТЛОМАСКУВАННЯ З 21:00 ДО 06:00

В населених пунктах району, де відбулось аварійне відключення, працюють всі відповідні спецслужби, щоб сьогодні відновити постачання тепла, світла та гарячої води.

08:54:03 11.10.2022

06 жовтня рятувальники Обухівського районного управління провели «Єдиний урок з безпеки» з вихованцями навчального закладу Ржищівської громади

Під час заходу рятувальники розповіли дітям про основні правила поведінки в умовах небезпеки, про заборону користування сірниками та відкритим вогнем. Інспектори ДСНС та Національної поліції нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі. Під час заходу особливу увагу звернули на поводження та дії у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих  предметів та вручили діткам пізнавальні листівки.

10:55:17 07.10.2022

15 вересня рятувальники Обухівського районного управління провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Стайки Ржищівської громади

З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі 15 вересня рятувальники Обухівського районного управління провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Стайки Ржищівської громади. Рятувальники нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті та екосистемах. Також працівники ДСНС нагадали мешканцям про заборону спалювання сухої рослинності та її залишків. Особливу увагу населення було звернуто на дії у разі виявлення вибухонебезпечних чи інших підозрілих предметів.  

14:28:17 15.09.2022

ТЕСТУВАННЯ НОВОЇ СИСТЕМИ ОПЕРАТИВНОГО ІНФОРМУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ ПРО НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ

Із 7 вересня 2022 року в Україні, зокрема у Київській області, розпочнеться тестування нової системи оперативного інформування населення про надзвичайні ситуації за допомогою операторів мобільного зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell. Про це повідомляється на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Зазначається, що система оперативного інформування використовує технологію Cell Broadcast, яка має значні переваги над SMS-інформуванням:

15:00:26 06.09.2022

Працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з соціальними працівниками та старостою села провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Півці

05 вересня працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з соціальними працівниками та старостою села провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Півці Ржищівської ОТГ. Інспектори ДСНС нагадали громадянам правила пожежної безпеки в побуті, наголосили про заборону спалювання сухої рослинності її залишків та як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів. Також серед населення було розповсюджено наглядну агітацію у вигляді листівок.

16:13:39 05.09.2022

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо відвідування людьми водних об’єктів на території Ржищівської міської територіальної громади, Обухівського району

19 серпня рятувальниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено профілактичний рейд по водних об’єктах та екосистемах на території Ржищівської міської територіальної громади, Обухівського району з метою навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій, правилам поведінки під час відпочинку біля водойми та діям у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

13:09:19 19.08.2022

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформує: обережно з вогнем! Йдуть жнива!

Жнива наразі в самому розпалі. Проте разом з цим в Обухівському районі Київської області вже фіксуються випадки пожеж на території сільгоспугідь. В переважній більшості горять післяжнивні залишки, стерня. Основними причинами виникнення пожеж є сукупність погодних і людських факторів, недотримання правил пожежної безпеки на сільгоспугіддях, лісосмугах, ліній електропередач, дорогах в літній пожежонебезпечний період. У зв’язку з цим рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області  вкотре нагадують, що у період збирання врожаю категорично забороняється:

09:23:17 17.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора