A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, НС та ЦЗН інформує

ТЕСТУВАННЯ НОВОЇ СИСТЕМИ ОПЕРАТИВНОГО ІНФОРМУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ ПРО НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ

Із 7 вересня 2022 року в Україні, зокрема у Київській області, розпочнеться тестування нової системи оперативного інформування населення про надзвичайні ситуації за допомогою операторів мобільного зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell. Про це повідомляється на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Зазначається, що система оперативного інформування використовує технологію Cell Broadcast, яка має значні переваги над SMS-інформуванням:

15:00:26 06.09.2022

Працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з соціальними працівниками та старостою села провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Півці

05 вересня працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з соціальними працівниками та старостою села провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Півці Ржищівської ОТГ. Інспектори ДСНС нагадали громадянам правила пожежної безпеки в побуті, наголосили про заборону спалювання сухої рослинності її залишків та як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів. Також серед населення було розповсюджено наглядну агітацію у вигляді листівок.

16:13:39 05.09.2022

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо відвідування людьми водних об’єктів на території Ржищівської міської територіальної громади, Обухівського району

19 серпня рятувальниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено профілактичний рейд по водних об’єктах та екосистемах на території Ржищівської міської територіальної громади, Обухівського району з метою навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій, правилам поведінки під час відпочинку біля водойми та діям у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

13:09:19 19.08.2022

Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області інформує: обережно з вогнем! Йдуть жнива!

Жнива наразі в самому розпалі. Проте разом з цим в Обухівському районі Київської області вже фіксуються випадки пожеж на території сільгоспугідь. В переважній більшості горять післяжнивні залишки, стерня. Основними причинами виникнення пожеж є сукупність погодних і людських факторів, недотримання правил пожежної безпеки на сільгоспугіддях, лісосмугах, ліній електропередач, дорогах в літній пожежонебезпечний період. У зв’язку з цим рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області  вкотре нагадують, що у період збирання врожаю категорично забороняється:

09:23:17 17.08.2022

Затримано одного з групи шахраїв, які від імені Обухівської районної військовоі (державної) адміністрації та начальника Обухівської РВА Олександра ГОМОНА займалися збором грошей нібито на потреби ЗСУ

Просимо всіх постраждалих, хто потрапив у пастку шахраїв, перерахував кошти, або просто спілкувався с псевдо-Гомоном в телефонному режимі, в терміновому порядку звернутися до Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області задля дачі свідчень та показань, надати листи шахраїв, номери телефонів, з яких було здійснено дзвінки, банківські виписки про перерахунок коштів та ін., аби шахраї понесли відповідне покарання.

08:44:27 15.08.2022

ВІДБУВСЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ПРЕДСТАВНИКОМ ПОЛІЦІЇ

10 серпня відбувся прийом громадян Ржищівської МТГ старшим дільничним офіцером поліції ВП №1 Обухівського РУП ГУНП у Київській області, капітаном поліції Калієвською Інною Борисівною.

11:36:32 11.08.2022

Працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Гребені Ржищівської громади, щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті

09 серпня працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Гребені Ржищівської громади, щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті.

13:46:16 10.08.2022

СБУ запустила онлайн-сервіс із пошуку військовополонених і зниклих безвісти в умовах війни

Об'єднаний центр з пошуку та звільнення полонених запровадив швидку форму подачі заяв про зниклих безвісти українців в умовах війни, а також тих, хто потрапив у полон до окупантів. Тепер є можливість повідомити про обставини зникнення особи через онлайн-форму.

13:30:13 10.08.2022

Працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели роз’яснювальну роботу з працівниками з представниками Ржищівського лісництва, щодо дотримання правил пожежної безпеки

З метою запобігання пожеж в екосистемах 09 серпня працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели роз’яснювальну роботу з працівниками з представниками Ржищівського лісництва, щодо дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах та відпрацювання дій з ліквідації пожеж в лісових масивах. Рятувальники нагадали працівникам про основні правила пожежної безпеки яких потрібно дотримуватись для запобігання виникнення пожеж. Також рятувальники нагадали працівникам про порядок дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

13:44:39 09.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора