A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ВІТАННЯ ВСІМ ПРИХИЛЬНИКАМ СПОРТУ!

Щиро вітаю спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту та всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху з Днем фізичної культури і спорту. Ржищівський край відомий славними спортивними традиціями та талановитими спортсменами. Ми пишаємося вашими досягненнями, шановні земляки! Ви гідно представляє рідне місто й громаду далеко за його межами. А ще ви є провідниками фізкультури й здорового способу життя. Ви показуєте приклад, що спорт і фізкультура – це сучасно, модно та прогресивно.

09:32:28 10.09.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗНАНЬ

Шановні освітяни, студенти і школярі, а також батьки наших учнів! Я щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року! На жаль, війна відібрала у нас радісний гомін святкової лінійки, тож сьогодні знову не буде традиційних урочистостей, можуть бути незаплановані перерви в укриттях під час повітряних тривог. Але наші заклади освіти готові до таких викликів. Найголовніше – буде навчання, і свої двері відкриють гімназії, ліцеї, фахові коледжі та інші заклади, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

11:17:34 01.09.2023

МОЛОДІЖНА РАДА ЗАПРОШУЄ НА ТРЕНІНГ: КІБЕРГІГІЄНА ТА ПРОТИДІЯ КІБЕРБУЛІНГУ

З метою підвищення знань з кібергігієни та протидії кібербулінгу запрошуємо Вас на одноденний тренінг, який відбудеться в нашому молодіжному просторі 9 вересня. Тренінг триватиме з 9:00 до 18:00 , з перервами на каву-брейк та обід.  Вік :14-20р .

19:20:28 31.08.2023

ЕТИКА СПІЛКУВАННЯ З ВЕТЕРАНАМИ

Ви міцно обіймаєте батька, брата чи сестру, вашу кохану людину, яка ще вчора ночувала в окопі під обстрілами. Чи думали ви, що скажете в цей момент? Про що запитаєте вдома? Як будете слухати численні історії або ж довгу тишу?

19:19:15 31.08.2023

РЖИЩІВСЬКА ГРОМАДА У СКОРБОТІ…

Війна… Страх, розпач, сльози, тисячі понівечених доль, страждання та біль… На жаль, жорстока війна продовжує забирати кращих та приносити горе в наші оселі. Страшна звістка про загибель онука увірвалася у родину жителів села Кузьминці Ржищівської громади. На фронті загинув житель м. Українка, боєць Національної Гвардії України, Іван ПОКОЙОВИЙ. Йому було лише 20… Іван Володимирович ПОКОЙОВИЙ народився 21.07.2003 року. Проживав із батьками у місті Українка Київської області, але у дитинстві жив і навчався до 7 класу в с.Кузьминці, здобував освіту в Ржищівському ліцеї «Лідер». В Обухівському коледжі отримав спеціальність майстра з монтажу альтернативних джерел енергетики, планував вчитися далі, але клята війна все змінила.

11:10:32 30.08.2023

ЗСУ ЗАПРОШУЮТЬ УКРАЇНЦІВ МОБІЛІЗУВАТИСЯ ДЛЯ ЗАХИСТУ СВОЄЇ КРАЇНИ!

Збройні сили України продовжують інформаційну кампанію «Мобілізація». ЗСУ запрошують українців мобілізуватися для захисту своєї країни. Потужний старт інформаційної кампанії дав Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, який заявив, що настав час повертати своє.

15:57:51 17.08.2023

ЧИ МАЮТЬ ПРАВО НА СУБСИДІЮ ВПО?

Так, внутрішньо переміщена особа, яка не зареєстрована, але фактично проживає у житловому приміщенні без укладення договору оренди, може отримувати субсидію.  У такому випадку до заяви про призначення субсидії необхідно додати документи, що підтверджують проживання за фактичною адресою домогосподарства (довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи).

22:09:29 16.08.2023

АПАРАТНА НАРАДА 14.08.2023

14 серпня міський голова Крістіна Чорненька провела щотижневу апаратну нараду із старостами, а також із керівниками структурних підрозділів міськвиконкому та комунальних закладів. Пам’ять про земляків, які захищали суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, які віддали за це найдорожче - своє життя, вшанували хвилиною мовчання. Під час наради керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень. З головного:

09:52:31 15.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора