A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ЗАХОДИ ДО ДНЯ МІСТА. ЧАСТИНА ІІ

 Ми живемо в непрості часи, коли страшні події та новини випереджають одна одну. Руйнується довкола звичний світ і природа, які нас оточують. Знищується ворогами культурна спадщина України, стирається з лиця Землі. Так ми поступово втрачаємо свою українську ідентичність, забуваємо з якої Землі ми сини та доньки. Так діяла радянська влада, стирала пам'ять, підробляла історичні факти та події, знищувала українську культуру. Нині так діють послідовники радянського режиму – російські окупанти на території України.

16:11:22 07.06.2023

ПІДТРИМКА БІЗНЕСУ КИЇВЩИНИ: ГРАНТОВІ МОЖЛИВОСТІ ЧЕРВНЯ

Унаслідок збройної агресії російської федерації проти України бізнес зазнав економічних, фізичних та матеріальних втрат. Щоб підтримати український бізнес в умовах війни, для підприємців діє ряд державних та неурядових програм. Департамент економіки Київської ОВА підготував добірку грантових можливостей червня.

10:55:09 05.06.2023

4 червня ― День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України та Міжнародний день невинних дітей-жертв агресії.

Про злочини росії проти українських дітей знає весь світ. Сотні дітей України росія вже вбила. А ще тисячі позбавила дому і зробила сиротами. Сьогодні велике християнське свято "Трійця", коли місто Ржищів святкує День міста. Та вже другий рік поспіль, ми всі в жалобі та молитвах.

10:44:32 04.06.2023

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ДІТЕЙ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ВНАСЛІДОК ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ

4 червня у світі відзначають Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії та День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

08:52:39 04.06.2023

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: ВСІ УКРИТТЯ МАЮТЬ БУТИ ВІДКРИТИМИ ЦІЛОДОБОВО ТА ПРИДАТНИМИ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ

Всі укриття мають бути відкритими цілодобово та придатними для використання. На цьому наголосив у своєму дописі на Facebook голова КОВА Руслан Кравченко.  «Безпека людей має бути пріоритетом для влади на всіх рівнях! А в умовах війни – особливо. Ситуація, коли люди під час повітряної тривоги не мають доступу до укриттів, – безвідповідальність та недбалість. Трагедія, що сталася сьогодні вночі у столиці, внаслідок чого загинули діти і дорослі, а також є поранені, вчергове довела, що кожна хвилина може стати вирішальною», – зауважив він.

15:49:50 01.06.2023

Платіжна безпека: основні поради

Не розголошуйте всі реквізити платіжної картки та контролюйте рух коштів на рахунку Банк по телефону може запитати перші 6 та останні 4 цифри платіжної картки. Для отримання платежу на картку достатньо повідомити лише16-значний номер картки.

15:40:11 01.06.2023

Про попередження виникнення водно-нітратної метгемоглобінемії на території Ржищівської міської ТГ

У зв’язку з випадками отруєння дітей, ймовірно, пов’язаних з приготуванням дитячого харчування на воді з індивідуальних колодязів, у якій вміст нітратів перевищував гігієнічні нормативи, на виконання Постанови МОЗ України від 17.05.2010 № 16 та з метою попередження виникнення водно-нітратної метгемоглобінемії у дітей  повідомляємо, що:

11:23:29 01.06.2023

УВАГА!!! Усі заходи у Ржищівській громаді, які були заплановані до Дня захисту дітей, СКАСОВАНІ!

У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, російські загарбники вдарили по столиці України. Близько 3 години ночі у Києві пролунали потужні вибухи. Уламки збитих ворожих ракет влучили, зокрема, по дитячому садочку та поліклініці. Нині відомо про трьох загиблих, серед яких дитина. Ще 10 отримали поранення. У день, коли весь цивілізований світ нагадує про захист найціннішого - дітей, окупанти вкотре показують свою жорстокість та цинічність до людського життя, не шкодуючи навіть дітей.

11:00:43 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора