A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

МОЛОДІЖНА РАДА: ЗАПРОШУЄ НА СЕРІЮ ЗАХОДІВ З СТАТЕВОГО ВИХОВАННЯ

17-18 травня до нашої громади завітає сексологиня, психолог та блогер каналу "У трусах" Анастасія Забела, що проведе серію заходів з статевого виховання.  Як ми раніше повідомляли, в кінці березня відбувався молодіжний ІДЕЯТОН, що реалізується у партнерстві з Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації за підтримки Британської Ради в Україні у рамках з неформальної освіти «Залучення молоді».

08:33:49 07.05.2023

У зв’язку із збройною агресією російської федерації проти України, польоти цивільних повітряних суден (пілотованих та безпілотованих) ЗАБОРОНЕНІ до закінчення дії воєнного стану.

З метою визначення умов діяльності цивільної авіації під час дії воєнного стану відбулася низка міжвідомчих нарад за участю представників Державіаслужби України, Генерального штабу Збройних Сил України, Украероруху, інших зацікавлених структур, за результатами яких Міністерство аграрної політики та продовольства України було проінформовано про категоричну заборону використання (польотів) аграрних мультикоптерів (агродронів) до закінчення дії воєнного стану.

19:50:32 04.05.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКА ПРОГРАМА МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ'Я "ТИ ЯК?"

Як… я?! Невже це має значення, коли навколо коїться таке жахіття, як війна..? «Це не на часі» «Комусь ще гірше, ніж мені» «Спочатку треба потурбуватися про всіх інших» «Має бути соромно за моє ниття» Такі думки першими проминають у свідомості більшості українців, коли їм ставлять запитання: «Ти як?» Бо ж усі ми без винятку з початком повномасштабної війни продовжуємо проживати травматичний досвід.

10:17:21 27.04.2023

ПРИВАТБАНК ВСТАНОВИВ У РЖИЩЕВІ ТЕРМІНАЛ САМООБСЛУГОВУВАННЯ ТА БАНКОМАТ

В магазині «ФОРА» (м.Ржищів, вул.Соборна, 23) встановлено термінал самообслуговування та банкомат АТ КБ «Приватбанк». Скористатись терміналами можуть держателі карток міжнародних платіжних систем MasterCard, VISA, Простір, емітованих будь-яким банком світу.

13:20:20 24.04.2023

ОРГАНІЗУЙМО ЖИВИЙ КОРИДОР ПОШАНИ ДЛЯ НАШОГО ЗЕМЛЯКА ТА ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ВІКТОРА МАКАРЕНКА

22 квітня Ржищівська громада попрощається із загиблим Героєм Віктором МАКАРЕНКОМ. Його дорога додому була довгою… Макаренко Віктор Михайлович загинув 20 листопада 2022 року під час бою в районі м. Бахмута Донецької області. Йому було 38 років. Завтра полеглий Герой навіки повернеться до свого села Уляники, де проживав з родиною.

10:46:51 21.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора