A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

XVI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

08:04:26 22.03.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО- ТА ВІДЕОРОБІТ В РАМКАХ НАЦІОНАЛЬНОГО ПРОЄКТУ «БЕЗПЕЧНА КРАЇНА» 2022

16 листопада 2022 р. відбулося підведення підсумків та оголошення переможців  V щорічного Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт національного проекту «Безпечна країна».

07:54:07 21.03.2023

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ

Шановні працівники підприємств житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Ржищівської міської територіальної громади! Щиро вітаю вас з професійним святом та висловлюю вдячність за нелегку і вкрай важливу роботу – забезпечення комфортних умов життя громадян!

08:54:45 19.03.2023

ЯК ПРОХОДИТЬ ВІДБІР НОВОБРАНЦІВ ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ «СТАЛЕВИЙ КОРДОН» НА КИЇВЩИНІ

Т.в.о. голови Київської ОДА Дмитро Назаренко разом із полковником Олегом Трофіменко, начальником Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» відвідали один з етапів відбору групи добровольців, які подали заявки до бригади прикордонників «Сталевий кордон», що входить до «Гвардії наступу».

08:49:59 18.03.2023

ЯК ВСТУПИТИ ДО ЛАВ «ГВАРДІЇ НАСТУПУ»

В Україні, зокрема і в Київській області, триває запис до бригад «Гвардії Наступу». Вони сформовані під егідою Міністерства внутрішніх справ України.  Це бригади: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов».  Кожен українець може обрати одну з бригад на вибір відповідно до своїх поглядів та мотивації. Щоб вступити до бригади, потрібно заповнити заявку на сайті storm.mvs.gov.ua або прийти до одного із ЦНАПів Київської області за адресами: 

10:19:52 16.03.2023

Збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу!

Щороку навесні в Україні здійснюють торгівлю пролісками та іншими ранньоквітучими рослинами. На сьогодні вже більша частина первоцвітів належить до категорії рідкісних і зникаючих рослин та занесені до Червоної книги України а саме: всі види сон-трави, тюльпан дібровний, шафран сітчастий, первоцвіт дрібний, проліска сибірська, горицвіт весняний та інші.

09:51:04 16.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора