A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ДЯКУЄМО ВАМ, ВОЛОНТЕРИ!

Сьогодні зворушливі слова вдячності, глибокої шани і поваги висловлюємо кожному волонтеру і добровольцю, які за покликом серця вирішують найскладніші проблеми, надають підтримку і допомогу всім, хто її потребує, не чекаючи жодної винагороди за свою діяльність.

16:46:36 20.04.2023

ПРО ДОТРИМАННЯ УМОВ ВОЄННОГО СТАНУ НА ПЕРІОД ПОМИНАЛЬНИХ ДНІВ

Шановні жителі та гості Ржищівської громади! Вдячні всім, хто дослухався до наших прохань та рекомендацій на Великдень і святкував з дотриманням правил безпеки. У зв’язку з тим, що у країні діє воєнний стан, враховуючи рекомендації Київської обласної військової адміністрації «Про перебування громадян у громадських місцях у період Великодніх свят та поминальних днів на час дії воєнного стану», закликаємо вас свідомо і відповідально поставитись до здійснення поминальних заходів, які традиційно відбуваються протягом післяпасхальних днів, та слідувати наступним рекомендаціям.

10:14:29 19.04.2023

ДОСТУПНІ ЛІКИ: ЯК ОТРИМАТИ — МОЗ

У програму «Доступні ліки» наразі входять 486 лікарських засобів за напрямами: серцево-судинні захворювання, діабет ІІ типу, хронічні хвороби нижніх дихальних шляхів, розлади поведінки і психіки та епілепсія, нецукровий діабет, хвороба Паркінсона, імуносупресивні препарати, інсуліни.

09:48:16 18.04.2023

ПОМИНАЛЬНІ ДНІ В УКРАЇНІ: ЧОМУ НЕ ВАРТО НЕСТИ НА КЛАДОВИЩА ШТУЧНІ КВІТИ І ЧИМ ЇХ ЗАМІНИТИ

Під час підготовки до поминальних днів могили рідних та близьких прийнято прибирати та прикрашати вінками та квітами. Завжди мали популярність штучні квіти, виготовлені з пластику. Однак, такі “прикраси” є шкідливими як для природи так і для людей. Штучні квіти, потрапляючи на сміттєзвалища, розкладатимуться протягом тривалого періоду часу. Крім того, хімічні речовини, які виділяються при розкладанні пластику потрапляють у підземні води. В наших реаліях, їх просто палять, або вивозять на сміттєвий полігон. В обох випадках — це небезпека як для людей так і для довкілля.

08:21:42 18.04.2023

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КРІСТІНИ ЧОРНЕНЬКОЇ З ВЕЛИКОДНЕМ

Шановні жителі Ржищівської громади, дорогі віряни! Зі щирим серцем вітаю всіх християн, хто святкує Великдень за юліанським календарем, з прийдешнім Днем Світлого Христового Воскресіння! Великдень – це свято перемоги світла над темрявою. Як Ісус прийняв страждання заради всього людства, так і зараз великий український народ страждає і бореться не лише за свою незалежність, територіальну цілісність і свободу, а й стоїть на сторожі всього цивілізованого світу. Героїчно і сміливо. І ми переконані, що вистоїмо та здобудемо перемогу над ворогом.

11:10:07 15.04.2023

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ КИЇВСЬКОЇ ОВА РУСЛАНА КРАВЧЕНКА НАПЕРЕДОДНІ СВЯТА ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВОГО

У цю неділю, 16 квітня, відзначатимемо одне з найбільших релігійних свят серед християн східного обряду – Великдень. Цей світлий день у всі часи збирав родину за сімейним столом, об’єднував людей і давав надію на майбутнє.

15:15:15 14.04.2023

СБУ закликає українців не відвідувати масових зібрань та дотримуватися безпекових рекомендацій напередодні Великодня

Ворог чудово розуміє, що зазнає поразки на полі бою, тож не полишає спроб влаштувати провокації, аби розхитати єдність українського суспільства. Для цього рф намагається застосовувати різноманітні інструменти та, серед іншого, приділяє особливу увагу релігійній тематиці.

14:48:12 14.04.2023

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ КАМПАНІЯ НАБОРУ ДО ШТУРМОВИХ БРИГАД "ГВАРДІЯ НАСТУПУ"

На сьогодні до штурмових бригад “Гвардії наступу” вже надійшли десятки тисяч анкет від добровольців, частину з них вже прийнято до бригад. Цю кількість ми не називаємо з міркувань безпеки. Але позитивна динаміка є і це тішить.

14:47:25 14.04.2023

УВАГА! ПЛАНОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» буде проводити профілактичні роботи у межах Ржищівської міської територіальної громади, а саме:

14:44:26 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора