A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

14 БЕРЕЗНЯ У НАШІЙ ДЕРЖАВІ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дорогі захисники, воїни-добровольці! Щирo вітаю вас із Днем українського добровольця! У календарі знаменних дат нашої держави це свято з’явилося у нелегкий для українців час: саме цього дня 2014 року понад 500 бійців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці під Києвом. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону. Вчителі, лікарі, студенти, підприємці рушили з барикад Майдану на дальні барикади Донбасу боронити незалежність України та стали ідеологічною основою нової української армії.

11:58:18 14.03.2023

МІНСОЦПОЛІТИКИ: ЩОДО МІНІМАЛЬНИХ ПЕНСІЙНИХ ВИПЛАТ

Друзі, ми отримуємо багато запитань щодо того: Чи зросли розміри мінімальних пенсійних виплат особам з інвалідністю із числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС?   ВІДПОВІДАЄМО: Чинне законодавство визначає, що для осіб, які отримали інвалідність внаслідок ліквідації аварії на ЧАЕС, – мінімальний розмір пенсійної виплати не може бути нижчим:

07:45:01 14.03.2023

АСОЦІАЦІЯ МІСТ УКРАЇНИ ПРОПОНУЄ ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ ЗА ЗБЕРЕЖЕННЯ ЛІСІВ

  На сайті Президента України зареєстровано петицію для захисту лісів громад, проти оприлюдненого на офіційному сайті Державного агентства лісових ресурсів України проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України» (ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО).

15:48:19 06.03.2023

ПОНОВЛЕНО ПРОГРАМУ "РУКА ДОПОМОГИ"

 В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи.  Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин/  Програма дає можливість непрацюючим працездатним особам з числа членів малозабезпеченої сім’ї отримати одноразову безвідсоткову поворотну допомогу у розмірі до 100,5 тис. грн для відкриття чи розвитку власного бізнесу

18:22:23 22.02.2023

ДО ВІДОМА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ РЖИЩІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА ЧЛЕНІВ ЇХНІХ СІМЕЙ

Нагадуємо, що у виконавчому комітеті Ржищівської міської ради працює відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, куди можуть завжди звернутися військовослужбовці Ржищівської громади або члени їхніх сімей для отримання консультацій та вирішення різних питань (оформлення необхідних документів, отримання матеріальної чи гуманітарної допомоги тощо).

19:59:51 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора