A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

Урядом збільшено розмір щомісячної компенсації витрат за працевлаштування ВПО до 6700 грн

Така фінансова допомога здійснюватиметься за рахунок Фонду загальнобов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (в межах фінансових можливостей) та інших джерел, не заборонених законодавством. Відповідно до Порядку компенсація витрат надається роботодавцю за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), гіг-контракту, зокрема за сумісництвом. За кожного працевлаштованого з числа ВПО держава виплачує підприємцю 6700 грн впродовж 2 місяців.

15:31:32 24.01.2023

«Понад 10 тисяч жителів громади записались у добровольчі формування»: інтерв’ю з очільником Обухівської РВА Олександром Гомоном про життя району під час війни

Олександр Гомон вже 3 роки очолює Обухівський район. Його призначили на посаду голови Обухівської  районної державної адміністрації в січні 2020-го — саме тоді, коли в Україні був пік карантину.  У лютому 2022-го з початком повномасштабного вторгнення рф на виконання Закону України «Про правовий режим воєнного стану» для здійснення керівництва у сфері забезпечення оборони, громадської безпеки і порядку на базі Обухівської РДА утворили районну військову адміністрацію. Район став надійним тилом і підтримкою для ЗСУ, прихистив чимало переселенців. Нині тут створюють всі умови для підприємств та організацій, які забезпечують  стабільну роботу інфраструктури населених пунктів в умовах постійних ворожих атак.   

16:51:48 23.01.2023

ДТЕК ІНФОРМУЄ ПРО ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ СТАНОМ НА 19 СІЧНЯ

ДТЕК Київські регіональні електромережі повідомляє, що енергосистемі країни зберігається значний дефіцит електроенергії після російських атак. На 19 січня НЕК Укренерго надав обмеження споживання для Київської області на рівні 693 МВт на день та 703 МВт на ніч. В пікові часи навантаження при поточній температурі повітря це 50% від потреби електроенергії області включаючи населення, підприємства та критичну інфраструктуру.

09:47:42 19.01.2023

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Шановні жителі Ржищівської громади! Напередодні свята Водохреща звертаюся до вас з проханням цьогоріч утриматися від масових зібрань та купання у водоймах, адже забезпечити там укриття і безпеку дуже складно. Нагадую, що в умовах воєнного стану діє заборона на організацію масових заходів, у тому числі релігійних. Але у цей день біля храмів все ж пройдуть обряди освячення води з урахуванням всіх заходів безпеки.

12:58:01 18.01.2023

Як діяти поруч зі смертю: кому дзвонити?

Організація чийогось похорону — не та подія, до якої хочеться готуватись заздалегідь. Проте це також не те, що можна запланувати наперед. Тож ліпше дізнатись про те, що робити і кому дзвонити у спокійній ситуації. Сподіваємось, вам ще довго не знадобиться дана інформація.

15:54:42 17.01.2023

Програма “Доступні ліки” продовжує діяти і під час війни

Кількість ліків, які можна придбати безкоштовно або з невеликою доплатою, навіть зростає. Держава продовжує відшкодовувати аптекам їхню вартість, забезпечуючи українцям доступ до найнеобхідніших препаратів. За 2022 рік було погашено 10 168 541 рецептів, фактична вартість відшкодування яких склала 2 млрд 243 млн грн. Коли українці – через військову агресію російської федерації – зіткнулись з погіршенням не тільки здоров’я, а й матеріального стану, програма набула особливо важливого значення для багатьох громадян.

16:18:21 11.01.2023

ВИДАЧА ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Повідомляємо, що продовжується видача продуктових наборів від Міжнародного благодійного фонду "Олива" для соціальної підтримки населення Ржищівської міської територіальної громади, а саме: одиноких матерів, багатодітних сімей, прийомних сімей, будинків сімейного типу, осіб з інвалідністю.

11:12:34 10.01.2023

СПРОЩУЄТЬСЯ ОТРИМАННЯ ОДНОГО З НАЙПОПУЛЯРНІШИХ ДОКУМЕНТІВ: ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО БЕТА-ТЕСТУ ВИТЯГУ ПРО НЕСУДИМІСТЬ У ДІЇ

Незабаром отримати витяг про несудимість можна буде в кілька кліків у застосунку Дія. Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України. Витяг про несудимість – один з найпопулярніших документів серед українців. У середньому люди отримують близько 1 млн витягів про несудимість щорічно. Цей документ потрібен для військкомату, при оформленні на роботу, усиновленні дитини тощо.

13:29:36 09.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора