Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ДО УВАГИ БДЖОЛЯРІВ ТА АГРАРІЇВ: ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-ЗАХОДІ

14 лютого 2023 року о 15.00 годині Обухівським районним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області запланована ZOOM-конференція на тему профілактики отруєння бджіл та про порядок реєстрації пасік.. Запрошуємо до участі в конференції аграріїв та представників суб’єктів господарювання в галузі бджільництва Ржищівської громади.

19:19:07 13.02.2023

Поради споживачам при купівлі насіння овочевих, баштанних культур та кормових коренеплодів насіння

Щоб виростити багатий урожай овочевих культур, важливо купувати високоякісне насіння. Тому відділ контролю в сфері насінництва, розсадництва та якості зерна Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області пропонує споживачам  кілька порад, які допоможуть під час вибору насіння овочевих культур:

15:12:24 09.02.2023

Українське дерево на Сумщині може стати Європейським деревом 2023 року! Голосуйте за яблуню з міста Кролевець!

Щороку в лютому Асоціація екологічного партнерства (EPA) організовує онлайн-голосування за Європейське дерево року. Конкурс проводять з 2011 року. Цьогоріч, окрім України, у конкурсі беруть участь Словаччина, Португалія, Польща, Італія, Іспанія та низка інших європейських країн. Голосувати може кожен! Нам важлива ваша підтримка!

15:03:31 09.02.2023

«ГВАРДІЯ НАСТУПУ»: ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ, ЯК ДОЛУЧИТИСЯ ТА ЩО ВАРТО ЗНАТИ

В Україні триває запис до 8 бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Вони мають зміцнити українські сили під час майбутнього наступу та звільненні територій від ворога.

08:54:35 08.02.2023

У ЦНАПАХ КИЇВЩИНИ ТРИВАЄ ЗАПИС ДО БРИГАД «ГВАРДІЯ НАСТУПУ»

У Центрах надання адміністративних послуг Київської області триває запис до бригад «Гвардія наступу». Під час робочої поїздки в Обухівський район т.в.о. голови Київської ОДА Дмитро Назаренко, начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов та голова Обухівської РВА Олександр Гомон перевірили, як проходить цей процес. 

08:45:25 08.02.2023

НОВИЙ ПОРЯДОК БРОНЮВАННЯ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ

Підприємства, які належать до критично важливих, виконують мобілізаційні завдання або виробляють товари, роботи та послуги для військових, можуть забронювати до 50% своїх військовозобов’язаних працівників на строк до шести місяців. Відповідний новий порядок бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану затверджено Постановою Кабінету Міністрів №76 від 27 січня 2023 року.

14:56:22 07.02.2023

ПОВНІСТЮ АВТОМАТИЧНО, ШВИДКО І ЗРУЧНО: СКАСУВАТИ СТАТУС ВПО ТЕПЕР МОЖНА І НА ПОРТАЛІ ДІЯ

На порталі Дія доступна автоматична послуга для внутрішньо переміщених осіб – скасування статусу. Раніше ВПО, які повернулися на місце постійного проживання, могли скористатися цим сервісом у застосунку. Про це повідомили на сайті Міністерства цифрової трансформації України. За даними Мінсоцполітики, в Україні налічується майже 5 мільйонів внутрішньо переміщених осіб. Дедалі більше українців повертаються до рідних домівок після деокупації міст і сіл або ж якщо у регіоні знизилася небезпека обстрілів. Після цього їм необхідно скасувати статус ВПО.

10:22:03 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора