A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ржищівська міська територіальна громада
Київська область, Обухівський район

Оголошення

ПРО ФАКТИ УТИСКІВ ДЕРЖАВНОЇ МОВИ ПОВІДОМЛЯЙТЕ УПОВНОВАЖЕНОГО ІЗ ЗАХИСТУ ДЕРЖАВНОЇ МОВИ

Уповноваженим із захисту державної мови здійснюється збір, систематизація, фіксація актів лінгвоциду української мови, а саме будь-яких дій окупантів або їх посіпак - колаборантів, спрямованих на дискримінацію чи репресії проти українців за мовною ознакою, примусове витіснення української мови з публічного простору та суспільного вжитку, заміна її російською тощо.

09:44:30 25.07.2022

ВІТАЄМО РЖИЩІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВУ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Шановна Крістіно Іванівно! Це свято – не просто подія у Вашій книзі життя, це ще один привід для жителів нашого міста та громади згадати про ті позитивні зміни, які відбулися за час Вашої роботи на посаді міського голови.

10:10:41 22.07.2022

ПЛАТА ЗА ЗЕМЛЮ, ПОДАТОК НА НЕРУХОМЕ МАЙНО: ЧОМУ НЕ НАДХОДЯТЬ КВИТАНЦІЇ?

З введенням воєнного стану, викликаного військовою агресією Російської Федерації проти України, 15 березня 2022 року Верховною Радою України прийнято Закон України №2120-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» та 24 березня 2022 року за №2142-ІХ прийнято Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства на період дії воєнного стану».

09:58:13 20.07.2022

МІНСОЦПОЛІТИКИ: ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО МЕХАНІЗМУ БЕЗКОШТОВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОПОМІЖНИМИ ЗАСОБАМИ РЕАБІЛІТАЦІЇ

З метою реалізації прав окремих категорій населення на безкоштовне отримання допоміжних засобів реабілітації, розроблено Пам’ятку, яка містить актуальну інформацію та покрокові дії щодо механізму безкоштовного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, в тому числі постраждалих внаслідок широкомасштабного російського вторгнення росії проти України, як військовослужбовців Збройних Сил України, інших військових формувань, так і добровольців територіальної оборони, мирних громадян допоміжними засобами реабілітації, перелік підприємств, каталог засобів реабілітації та інша корисна інформація. 

09:53:14 20.07.2022

НАФТОГАЗ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ГАЗОМ БІЛЬШІСТЬ УКРАЇНЦІВ: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

09:52:32 20.07.2022

ОБЕРЕЖНО: БОТУЛІЗМ!

Ботулізм — це харчове отруєння, що може призвести до тяжких наслідків. Водночас, у більшості випадків можна уникнути ботулізму, якщо дотримуватися простих харчових правил. Причини ботулізму

15:44:05 12.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора